foto

Dong-mi Shin

  • nar. 29.11.1977 (40 let)
    Jižní Korea
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Bang aneui kokkili
Gosanja, daedongyeojido
2014 Až na doraz
Hledisko interpretace
Santababara
Vnitřní krása
2013 Soseol, younghwawa mannada
2012 Jakalyi onda
2011 Romaenseu Jo
2010 Kkok kkyeanga noonmool ping
2009 10 eok
2008 Eorin wangja
2006 Nae cheongchunege goham

TV seriály

2017 20segi sonyeonsonyeo (TV seriál)
Boksuja sosyeolkeulleob (TV seriál)
2016 Abeonim jega mosilgeyo (TV seriál)
Deo keitu (TV seriál)
Sindelellawa ne myeongeui gisa (TV seriál)
2015 Geunyeoneun yeppeossda (TV seriál)
Gooyeochinkeuleob (TV seriál)
Maendorong ttottot (TV seriál)
Manyeoeui seong (TV seriál)
Neoreul gieokhae (TV seriál)
2014 Dalrae dwaen, Jangkook: 12nyeonmanui jaehwe (TV seriál)
Gajokeui bimil (TV seriál)
Yoonaui geori (TV seriál)
2013 Geunyeodeului wanbyukhan haroo (TV seriál)
Haneuljae salinsageon (TV seriál)
Hwanggeumui jegoog (TV seriál)
2012 Botongui yeonae (TV seriál)
Chingu joonae beomini issda (TV seriál)
Goldeuntaim (TV seriál)
2008 난 네게 반했어 (TV seriál)
2007 Haengbokhan yeoja (TV seriál)
Nyuhateu (TV seriál)
2005 Je5 konghwakuk (TV seriál)
영재의 전성시대 (TV seriál)
2002 Nae sarang Patjwi (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace