foto

James Maslow

  • nar. 16.7.1990 (28 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Bachelor Lions
The Boarder
2017 Art Show Bingo
Falešný příběh
2016 Wild for the Night
2015 Kořeny minulosti (TV film)
2012 Big Time Movie (TV film)
2010 @urFRENZ
Big Time Christmas (TV film)

TV seriály

2018 Nepohádky (TV seriál)
Chapter 7: Betrayal (S01E07)
Chapter 6: Guilt (S01E06)
Chapter 1: Hope (S01E01)
Teorie velkého třesku (TV seriál)
Potenciál izolace (S11E20)
2014 Sequestered (TV seriál)
2012 Jak být za hvězdu (TV seriál)
Marvin Marvin (TV seriál)
Táta to zvládne (TV seriál)
2009 Big Time Rush (TV seriál)
2008 Tučňáci z Madagaskaru (TV seriál)
2007 iCarly (TV seriál)

Dokumentární

2012 Big Time Tour (koncert)

TV pořady

2018 Celebrity Big Brother (TV pořad)
2015 Dětská kuchařská soutěž (TV pořad)
Nickelodeon Kids' Choice Awards 2015 (TV pořad)
2014 2014 Young Hollywood Awards (TV pořad)
2012 Nickelodeon Kids' Choice Awards 2012 (TV pořad)
Teens Wanna Know (TV pořad)
2010 The Teen Choice Awards 2010 (TV pořad)
2009 Teen Choice Awards 2009, The (TV pořad)
2008 Drtivá porážka (TV pořad)
The Bonnie Hunt Show (TV pořad)
2005 Dancing with the Stars (TV pořad)

Hudební videoklipy

2010 Big Time Rush - City Is Ours (hudební videoklip)
Big Time Rush feat. Snoop Dogg - Boyfriend (hudební videoklip)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace