foto

LA4

  • nar. 1980

Biografie

LA4 (vlastním jménem Martin Lasky) se narodil v roce 1980. Pochází z Prahy a zde také začal svou kariéru rappera. V roce 2007 vydává své debutové album Panoptikum, roku 2010 vydává album Gyzmo (se zajímavými hosty např. MAAT, Nironic atd. ). Své zatím poslední album vydal (společně s DJ Wichem) v roce 2014 a jmenuje se Panorama, na kterém se objevili jako hosti např. Separ, Martin Svátek, Supa, James Cole a mnoho dalších. On sám se objevuje jako host na mnoha rappových albech, a také se objevuje v dokumentu Česká RAPublika (2008).

ČSFD.cz

Herecká filmografie

Dokumentární

2008 20ers - Making Of...
Česká RAPublika
2007 Indy & Wich - Kids On The Click Tour 2007 (koncert)

Hudební videoklipy

2016 PSH: Fuck off (hudební videoklip)
2015 LA4 & DJ Wich – Zlato v bahně (hudební videoklip)
2014 BiggBoss Family - SLAP! (hudební videoklip)
LA4 & DJ Wich feat. Paulie Garand, Elpe: Energie (hudební videoklip)
LA4 & DJ Wich feat. Refew: Vim kde bydlim (hudební videoklip)
LA4 & DJ Wich feat. Separ, Martin Svátek: Denně (hudební videoklip)
PSH: Já to řikal (hudební videoklip)
2012 Hugo Toxxx - 1-2-3 Hugo nespí (hudební videoklip)
Vladimir 518 feat. Hugo Toxxx, Mike Trafik: Nemám zájem (hudební videoklip)
2011 DJ Wich & Nironic feat. LA4, Ektor: So Loco (hudební videoklip)
Indy feat. LA4: Budu tam (hudební videoklip)
LA4 feat. Hugo Toxxx: Relativně Spokojenej Kak (R.S.K.) (hudební videoklip)
LA4: Nástrahy periferie (hudební videoklip)
2007 Indy & Wich feat. LA4: Hádej kdo / Z tvojí 1/4 (hudební videoklip)
LA4 feat. Vladimir 518: Gyzmo vs. X-Kmen (hudební videoklip)
Orion - Chci slyšet svý jméno (hudební videoklip)
2005 Drvivá Menšina feat. LA4, Orion: Čo tu máme dnes (hudební videoklip)
2004 Notes From Prague feat. LA4: Same Place (hudební videoklip)
2002 PSH feat. LA4: Praha (hudební videoklip)
2001 PSH: Zatím díky (hudební videoklip)

Host

TV pořady

2012 DJ Wich - Questions (TV pořad)
2005 5. element (TV pořad)

Režijní filmografie

Hudební videoklipy

2011 LA4 feat. Hugo Toxxx: Relativně Spokojenej Kak (R.S.K.) (hudební videoklip)

Kameramanská filmografie

Hudební videoklipy

2011 LA4 feat. Hugo Toxxx: Relativně Spokojenej Kak (R.S.K.) (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace