foto

Hagen Bogdanski

  • nar. 24.4.1965 (53 let)
    Berlín, Berlin, Západní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2017 Die vermisste Frau (TV film)
Papillon
S.U.M. 1
2016 Mlha v srpnu
Seitenwechsel
2015 Pampa Blues (TV film)
2014 Stille Nächte (TV film)
2013 Adieu Paris
Ranhojič
2011 Hotel Lux
Pan Bobr
W.E.
2009 Dinosaurier
Hilda
Královna Viktorie
Případ číslo 39
2007 Schimanski: Smrt na sídlišti (TV film)
2006 Nette Nachbarn küsst man nicht (TV film)
Životy těch druhých
2005 Antikörper
Heimliche Liebe - Der Schüler und die Postbotin (TV film)
Nick Knatterton - Der Film
2004 Mami, kdy už budeš dospělá? (TV film)
2003 Der alte Affe Angst
2002 Nachtmusik
Nachts im Park
Rok prvních polibků
Templer, Der
2001 Das Schneeparadies (TV film)
Vorspiel mit Nachspiel (TV film)
2000 Die Unberührbare
Holgi
Otto - Der Katastrofenfilm
1999 Bier - Anschlag auf das Oktoberfest (TV film)
Gierig
1998 Annino prokletí (TV film)
Polizeiruf 110 - Hetzjagd (TV film)
Rodiči proti své vůli (TV film)
1997 Kóma - Mezi životem a smrtí (TV film)
1996 Spur der roten Fässer, Die
1994 Mein lieber Mann

TV seriály

2016 Berlínská mise (TV seriál)
Berlínská pobočka (S01E10)
Thomas Shaw (S01E09)
Detektor lži (S01E08)
další epizody (10)
2007 Kriminalista (TV seriál)
Spálené štěstí (S01E05)
Mimo kontrolu (S01E04)
2006 Kriminalista (TV seriál)
Padlí andělé (S01E02)
1997 Maître Da Costa (TV seriál)
Schimanski (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Herecká filmografie

TV pořady

1972 Denkste!? (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace