foto

Melodie Johnson

  • nar. 23.10.1943 (75 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1977 Enigma (TV film)
1973 I Love a Mystery (TV film)
1970 Moonshine War, The
Rabbit, Run
1969 Vesele, jen vesele
1968 Cooganův styl
1967 Ready and Willing (TV film)
Ride to Hangman's Tree
1966 Fame Is the Name of the Game (TV film)

TV seriály

1978 Project U.F.O. (TV seriál)
1977 Lou Grant (TV seriál)
1976 Delvecchio (TV seriál)
1975 Baretta (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
1971 Bearcats! (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
1968 It Takes a Thief (TV seriál)
The Outsider (TV seriál)
1967 Mannix (TV seriál)
1966 The Road West (TV seriál)
The Rounders (TV seriál)
1965 Laredo (TV seriál)
Run for Your Life (TV seriál)
1964 Bewitched (TV seriál)
1963 Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
1962 The Virginian (TV seriál)

TV pořady

1952 The Bob Hope Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace