foto

Hoyt Axton

  • nar. 25.3.1938
    Duncan, Oklahoma, USA
  • zem. 26.10.1999 (61 let)
    Helena, Montana, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1999 Královská kobra
1995 Fanynka číslo jedna
Královská ryba (TV film)
1994 Čas proměn
1993 Doorways (TV film)
Harmony Cats
1992 Space Case
1990 Pohřben zaživa (TV film)
1989 Nejsme žádní andělé
Špatně zorganizovaná loupež
1988 Desperado: Avalanche at Devil's Ridge (TV film)
Dixie Lanes
1987 Guilty of Innocence: The Lenell Geter Story (TV film)
Retribution
Vánoce, Vánoce přicházejí (TV film)
1986 Dallas: The Early Years (TV film)
Odplata (TV film)
1985 Steel Collar Man, The (TV film)
1984 Gremlins
1983 Deadline Autotheft
Fred C. Dobbs Goes to Hollywood
Návrat černého hřebce
Srdce na kolech
Šerif z pouti (TV film)
1982 Endangered Species
The Junkman
1981 Liar's Moon
1980 Cloud Dancer
1979 Skinflint: A Country Christmas Carol (TV film)
Černý hřebec
1966 Smoky

TV seriály

1990 Captain Planet (TV seriál)
1984 Domestic Life (TV seriál)
1983 The Rousters (TV seriál)
1982 Faerie Tale Theatre (TV seriál)
1966 I Dream of Jeannie (TV seriál)
Fastest Gun in the East (S02E07)

Dokumentární

2015 Mama Mae: The Life and Music of Mae Boren Axton
1995 Great Battles of the Civil War, The (TV seriál)
1993 Harley-Davidson: The American Motorcycle
1990 The Civil War (TV seriál)
The Better Angels of Our Nature (1865) (E09)
War Is All Hell (1865) (E08)
Most Hallowed Ground (1864) (E07)
další epizody (9)
1984 Woody Guthrie: Hard Travelin'
1983 Cocaine Blues

Skladatelská filmografie

Host

TV pořady

1973 Rock Concert (TV pořad)
1969 Della (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky