foto

Christine Buchegger

  • nar. 19.11.1942
    Vídeň, Rakousko
  • zem. 3.3.2014 (71 let)
    Mnichov, Bayern, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2002 Rosamunde Pilcher: Očima lásky (TV film)
2000 Nicht mit uns (TV film)
1999 Frische Ware (TV film)
Pomsta ženy (TV film)
Schandfleck, Der (TV film)
1997 Der Salzbaron - Einmal noch leben (TV film)
1996 Geständnis, Das (TV film)
Liebe, Leben, Tod (TV film)
Schöne G'schichten mit Helmut Fischer: Hund und Katz (TV film)
1995 Der Mann auf der Bettkante (TV film)
Der Salzbaron - Kaiserwetter (TV film)
Der Salzbaron - Letzte Walzer (TV film)
Der Salzbaron - Lippen schweigen (TV film)
Traumschiff - Mauritius, Das (TV film)
1994 Der Salzbaron - Fremde Welten (TV film)
Der Salzbaron - Verwirrte Gefühle (TV film)
Endloser Abschied (TV film)
1993 Dann eben mit Gewalt (TV film)
1992 Mord im Wald (TV film)
1980 Ze života loutek (TV film)
1978 Lady Dracula
Wilhelm Meisters Lehrjahre (TV film)
1977 Abelard
Travesties (TV film)
Unordnung und frühes Leid
1976 Elixiere des Teufels, Die
1975 Die Verschwörung des Fiesco zu Genua (TV film)
1974 See, Die (TV film)
1973 Inferno (TV film)
1972 Defraudanten (TV film)
Sultan zu verkaufen (TV film)
The Salzburg Connection
1970 Claus Graf Stauffenberg (TV film)
Das Kamel geht durch das Nadelöhr (TV film)
Rebell in der Soutane
1966 Das Märchen (TV film)
Ein Tag ohne Morgen (TV film)
1960 Das Gespenst von Canterville (TV film)
Glocken läuten überall

TV seriály

2001 Sinan Toprak (TV seriál)
2000 Fast ein Gentleman (TV seriál)
1998 Die Neue - Eine Frau mit Kaliber (TV seriál)
Medicopter 117 (TV seriál)
Siska (TV seriál)
1997 Sophie - Schlauer als die Polizei erlaubt (TV seriál)
1996 Zámecký hotel Orth (TV seriál)
1995 Alle meine Töchter (TV seriál)
Aus heiterem Himmel (TV seriál)
Zwei zum Verlieben (TV seriál)
1994 Der Salzbaron (TV seriál)
Peter und Paul (TV seriál)
Verliebt, verlobt, verheiratet (TV seriál)
1993 Der rote Vogel (TV seriál)
Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1980 Der Andro-Jäger (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1974 Der kleine Doktor (TV seriál)
Derrick (TV seriál)
1971 Dobrodružství Arséna Lupina (TV seriál)
Wenn der Vater mit dem Sohne (TV seriál)
1970 Der Kurier der Kaiserin (TV seriál)
1967 Le Comte Yoster a bien l'honneur (TV seriál)

Dokumentární

1977 Ingmar Bergman inszeniert (TV film)

Divadelní záznam

1970 Der Querulant (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky