foto

Aleksi Raij

  • nar. 5.1.1981 (38 let)
    Helsinki, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2016 Bodom
Rölli ja kaikkien aikojen salaisuus
Třídní sraz po finsku 2 - Rozlučka se svobodou
2015 Třídní sraz po finsku
2014 Fasisti
Muutoksii
2012 Ella a její kamarádi
Tenkrát na severu
2010 Brennan's Sacrament
Veijarit
2009 Pihalla
2007 Skřítek Rolli
2006 Placebo (TV film)
2005 Restart
2004 Harmaa Alue (studentský film)
2002 Jumalan palvelus (studentský film)

TV seriály

2019 Modernit miehet (TV seriál)
Häät (E12)
Saunavuoro (E10)
Peten leijat (E06)
další epizody (4)
2018 Keisari Aarnio (TV seriál)
Episode 10 (E10)

Dokumentární

2012 Tatska
2011 FinnSurf
2007 Yhden tähden hotelli
2005 Liuku syvyyksiin
2004 Näkymättömät nuotit (studentský film)
2003 Paha parempi Raid (TV film)
2002 Kaikkialla ja kaikkitekevä (studentský film)

Herecká filmografie

Filmy

2007 Skřítek Rolli

Režijní filmografie

Dokumentární

2011 FinnSurf

Scenáristická filmografie

Dokumentární

2011 FinnSurf

Kameramanská filmografie

Dokumentární

2011 FinnSurf

Producentská filmografie

Dokumentární

2011 FinnSurf

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace