foto

Giuseppe Battiston

  • nar. 22.7.1968 (52 let)
    Udine, Itálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 È per il tuo bene
2019 Il grande passo
Stillstehen
2018 Hotel Gagarin
Io c'è
Naléhavé zjevení
Tu mi nascondi qualcosa
2017 Finchè c'è Prosecco c'è Speranza
L’ordine delle cose
Po válce
2016 Naprostí cizinci
2015 La felicità è un sistema complesso
Pitza e datteri
2013 La prima neve
La sedia della felicità
La variabile umana
Zoran, můj synovec idiot
2012 Velitel a čáp
2011 Bar Sport
Senza arte né parte
Shun Li a Básník
2010 Co víc si můžu přát
Figli delle stelle
Le ragazze dello swing (TV film)
Notizie degli scavi
Pašije
2009 Complici del silenzio
Lo smemorato di Collegno (TV film)
2008 Amore, bugie e calcetto
In nome del figlio (TV film)
Si può fare
2007 La fine del mare
La giusta distanza
Nemysli na to
Peopling the Palaces at Venaria Reale
Pere di Adamo, Le
Zamračené dny
2006 Jeden ze dvou
Non prendere impegni stasera
V této zemi
2005 Apnea
Bestie v srdci
Tygr a sníh
2004 Agata e la tempesta
2002 Nemmeno in un sogno
Síla minulosti
Un Aldo qualunque
2000 Chiedimi se sono felice
Chléb a tulipány
Guarda il cielo: Stella, Sonia, Silvia
1997 Acrobate, Le
1995 Era meglio morire da piccoli
1993 Un'anima divisa in due
1990 Italia-Germania 4-3

TV seriály

2019 Volevo fare la Rockstar (TV seriál)
2018 Trust (TV seriál)
That's All Folks! (E04)
La Dolce Vita (E03)
Lone Star (E02)
2010 Swing Girls, The (TV seriál)
2009 Non pensarci, la serie (TV seriál)
2008 Bláznivé lásky (TV seriál)
Donne assassine (TV seriál)
2004 Al di là delle frontiere (TV seriál)

Dokumentární

2009 Il piccolo

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky