foto

Rauha S. Virtanen

  • nar. 28.6.1931
    Kuortane, Finsko
  • zem. 20.3.2019 (87 let)
    Helsinki, Uusimaa, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

1966 Avaruusmekko (TV film) - rozhlasová hra

TV seriály

2005 Pieni rakkaustarina (TV seriál) - kniha
Episode 6 (E06) - kniha
Episode 5 (E05) - kniha
Episode 4 (E04) - kniha
2004 Pieni rakkaustarina (TV seriál) - kniha
Episode 3 (E03) - kniha
Episode 2 (E02) - kniha
Episode 1 (E01) - kniha

Scenáristická filmografie

Filmy

1983 Kolme mummoa (TV film)
1978 Jääkö Pekka luokalle? (TV film)
1976 Laulukokeet (TV film)
1975 Tässä on Hely Ahonen (TV film)
1966 Avaruusmekko (TV film) - divadelní hra

Host

TV pořady

2003 Voimala (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky