foto

Tarja Markus

  • nar. 14.1.1946 (75 let)
    Riihimäki, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Romanssi
2006 Kamome šokudó
2004 Joensuun Elli
1997 Palkkasoturi
1994 Punainen vaate (studentský film)
1992 Mestari
1991 Muuttolinnun aika
1978 Miten meitä on opetettu mielistelemään (TV film)
1977 Kunhan ensin kuluu viisi vuotta (TV film)
1976 Důvěra
Naistentanssit (TV film)
1973 Pohjantähti
1971 Kahdeksas veljes
1970 Naimisiin (TV film)
Speedy Gonzales - noin 7 veljeksen poika
1969 69 - Sixtynine
Bratři
Rudovláska
Čas růží
1968 Miljoonaliiga
Rottasota
Sirkku (TV film)
Täällä Pohjantähden alla
1967 Ilona (studentský film)
1966 Avaruusmekko (TV film)

TV seriály

2016 Roba (TV seriál)
Apu on tulossa (S03E07)
2005 Osasto 5 (TV seriál)
Samuli S. Katajan syndrooma (E03)
Kylmäverisesti sinun (TV seriál)
Leikin loppu (S03E05)
2003 Speden parhaat (TV seriál) - a.z.
1999 Hovimäki (TV seriál)
Salatut elämät (TV seriál)
1997 Paluu naapurilähiöön (TV seriál)
1975 Timantti (TV seriál)
1969 Naapurilähiö (TV seriál)
1966 Hanski (TV seriál)
Tarinatalo (TV seriál)

Dokumentární

2014 Näin tehtiin elokuvaa Romanssi
2002 Tulevaisuus ei ole entisensä - a.z.
1969 Pakasteet

Host

TV pořady

1968 Spede show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky