foto

Michael Barbuto

  • nar. Richmond Hill, Ontario, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Love's Complicated (TV film)
2014 Happy Camp
2013 Star Spangled Banners (TV film)
2010 Nebezpečná láska (TV film)
2009 Busted
2008 Nezlomná pouta (TV film)
2007 Succubus: Hell Bent
Vzkaz (TV film)

TV seriály

2014 The Stanley Dynamic (TV seriál)
2009 Glee (TV seriál)
Skandál (S01E02)
Sherri (TV seriál)
2003 Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)

TV pořady

2011 Katie Chats (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace