foto

Jack Bender

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2013 Smyčka času (TV film)
2011 Weekends at Bellevue (TV film)
2008 Prince of Motor City, The (TV film)
2003 Osamělý strážce (TV film)
2000 David Cassidy Story, The (TV film)
1999 My Little Assassin (TV film)
Sesláno z nebe (TV film)
1998 Bouře (TV film)
1997 Call to Remember, A (TV film)
Friends 'Til the End (TV film)
Únos profesora Griffina (TV film)
1996 Face to Die for, A (TV film)
Sweet Dreams (TV film)
1995 Lone Justice 2
1994 Hazardní hráč (TV film)
Ozbrojený a nevinný (TV film)
Rodinné album (TV film)
1992 Love Can Be Murder (TV film)
1991 Dětská hra 3
Nejvyšší pocta (TV film)
1990 Dreamer of Oz, The (TV film)
1989 Charlie (TV film)
My Brother's Wife (TV film)
1988 Nejstarší řemeslo (TV film)
Side by Side (TV film)
1986 Jack and Mike (TV film)
1985 Deadly Messages (TV film)
Tajemná noc duchů (TV film)
Tak si jdi (TV film)
1984 Shattered Vows (TV film)
1983 Two Kinds of Love (TV film)
1982 Veselé námluvy (TV film)
1980 Real Naked Lady, A

TV seriály

2018 Mr. Mercedes (TV seriál)
2016 Falling Water (TV seriál)
Monsters, Most Familiar (E03)
Calling the Vasty Deep (E02)
Hra o trůny (TV seriál)
Krev mé krve (S06E06)
Vrata (S06E05)
2015 Poslední loď (TV seriál)
Ještě větší jednota (S02E13)
Achilles (S02E05)
Vzpoura (S02E02)
další epizody (4)
2014 Poslední loď (TV seriál)
Testy (S01E09)
Žízeň (S01E04)
Počítání mrtvých (S01E03)
další epizody (4)
2013 Pod kupolí (TV seriál)
2011 Výjimeční (TV seriál)
2010 Ztraceni (TV seriál)
Konec (S06E17)
Kandidát (S06E14)
Šťastní až navěky (S06E11)
další epizody (7)
2009 Ztraceni (TV seriál)
Incident - část 2 (S05E17)
Incident - část 1 (S05E16)
Někdo to rád ledové (S05E13)
další epizody (6)
2008 Ztraceni (TV seriál)
Není nad to být doma: 3. část (S04E14)
Není nad to být doma: 2. část (S04E13)
Rýsují se věci příští (S04E09)
další epizody (6)
2007 Dirty Sexy Money (TV seriál)
Lost: Missing Pieces (TV seriál)
Ztraceni (TV seriál)
Za zrcadlem (S03E22)
Jedna z nás (S03E16)
Muž z Tallahassee (S03E13)
další epizody (4)
2006 Ztraceni (TV seriál)
Cena za život (S03E05)
Příběh dvou měst (S03E01)
Žij s námi, sám zemřeš (S02E23)
další epizody (6)
2005 Ztraceni (TV seriál)
Instruktáž (S02E03)
Na moři (S02E02)
Muž vědy, muž víry (S02E01)
další epizody (7)
2004 Ztraceni (TV seriál)
Můra (S01E07)
Výprava (S01E04)
Nepopsaný list (S01E03)
2003 Carnivale (TV seriál)
Joan z Arkádie (TV seriál)
2002 Nemocnice Presidio (TV seriál)
Vzkvétající město (TV seriál)
2001 Alias (TV seriál)
2000 Bostonská střední (TV seriál)
Takový je život (TV seriál)
1999 Rodina Sopránů (TV seriál)
Soudkyně Amy (TV seriál)
1998 Felicity (TV seriál)
1996 Případ pro Sam (TV seriál)
1995 Nic netrvá věčně (TV seriál)
Zprávy z New Yorku (TV seriál)
1993 Ned Blessing: The Story of My Life and Times (TV seriál)
1990 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Zapadákov (TV seriál)
1982 Fame (TV seriál)
King's Crossing (TV seriál)
1981 Síla rodu (TV seriál)
1978 The Paper Chase (TV seriál)
1977 Eight Is Enough (TV seriál)

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace