foto

Jayce Bartok

  • nar. 31.7.1975 (43 let)
    Pittsburgh, Pennsylvania, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 The Holdouts (TV film)
2016 Catch 22: Based on the Unwritten Story by Seanie Sugrue
2015 The Mink Catcher
2014 Láska jako blázen
2013 A Song Still Inside
2012 Cena peněz
Predisposed
2011 Coming Up Roses
Turbine
2010 Poldové
2008 Manžel na objednávku (TV film)
2007 Můj život idiota
The Cake Eaters
2006 Trapped Ashes
Wedding Album, The (TV film)
2005 Červené dveře
2004 Tempting Adam (TV film)
Tollbooth, The
2003 Přednosta
2002 Spider-Man
2001 Druhé líbánky (TV film)
2000 101 Ways (The Things a Girl Will Do to Keep Her Volvo)
Calling Bobcat
Home Sweet Hoboken
Ropewalk
1999 What We Did That Night (TV film)
1996 Předměstí
Věznice Andersonville (TV film)
1993 Swing Kids
1992 Náš milý nebožtík
Školní vázanky
1991 Král rybář
1987 Almost Partners (TV film)

TV seriály

2017 Bull (TV seriál)
The Fall (S01E13)
Mrtvý bod (TV seriál)
Name Not One Man (S02E13)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Genetika (S07E11)
2015 Stoupenci zla (TV seriál)
Na ráně (S03E03)
2012 Pan Am (TV seriál)
New Frontiers (E12)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Lessons Learned (S14E08)
2009 Ve službách FBI (TV seriál)
2006 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Až na kost (S05E20)
2001 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Krvavé zlato (S01E01)
Oz (TV seriál)
Cuts Like a Knife (S04E12)
Conversions (S04E10)
2000 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Remorse (S01E20)
1998 You're the One (TV seriál)
1991 Právo a pořádek (TV seriál)
Out of Control (S02E08)
1990 Down Home (TV seriál)

Producentská filmografie

Režijní filmografie

Filmy

2014 Fall to Rise

Dokumentární

2006 Altered by Elvis

Scenáristická filmografie

Filmy

2014 Fall to Rise

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace