foto

Jean Giraudoux

  • nar. 29.10.1882
    Bellac, Haute-Vienne, Francie
  • zem. 31.1.1944 (61 let)
    Paříž, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1994 Irre von Chaillot, Die - divadelní hra
1982 Siegfried (TV film) - divadelní hra
1981 Électre (TV film) - divadelní hra
1980 La folle de Chaillot (TV film) - divadelní hra
1976 Folle de Chaillot, La (TV film) - divadelní hra
1975 Ondine (TV film) - divadelní hra
1972 Apollón z Bellacu (TV film) - divadelní hra
Électre (TV film) - divadelní hra
1969 The Madwoman of Chaillot - divadelní hra
1967 Guerre de Troie n'aura pas lieu, La (TV film) - divadelní hra
1966 Bellacin Apollo (TV film) - divadelní hra
Bethanien (TV film)
Um Lucretia (TV film)
1965 Judith (TV film) - divadelní hra
1964 Elektra (TV film) - divadelní hra
Trojanische Krieg findet nicht statt, Der (TV film) - divadelní hra
1963 Amphitryon 38 (TV film) - divadelní hra
Siegfried (TV film) - divadelní hra
1959 Die Irre von Chaillot (TV film) - divadelní hra
1955 Undine (TV film) - divadelní hra
1954 Das zweite Leben - divadelní hra
1943 Andělé hříchu
1942 Duchesse de Langeais, La

TV seriály

1965 Estudio 1 (TV seriál) - divadelní hra
1959 Play of the Week (TV seriál) - divadelní hra
1955 ITV Play of the Week (TV seriál) - divadelní hra
1952 Omnibus (TV seriál) - divadelní hra
1951 Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál) - divadelní hra

Spisovatelská filmografie

Filmy

1967 Trojská válka nebude (TV film) - kniha

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky