foto

Lisa McAllister

  • nar. 21.11.1980 (37 let)
    Skotsko, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 The Rapture
2013 Rivalové
Robocroc (TV film)
Scar Tissue
2011 Je třeba zabít Bona
2010 Dead Cert
Devil's Playground
Just for the Record
2008 Jak se zbavit přátel a zůstat úplně sám
Temný rytíř
2006 Démon pomsty (TV film)
Na život a na smrt

TV seriály

2015 Drunk History (TV seriál)
2014 Sherlock (TV seriál)
Prázdný pohřebák (S03E01)
2012 Strach (TV seriál)
2010 Sherlock (TV seriál)
Studie v růžové (S01E01)
2004 Moře duší (TV seriál)
1997 Dream Team (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace