foto

Marco Bonini

  • nar. 20.8.1972 (48 let)
    Řím, Lazio, Itálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Basta un paio di baffi (TV film)
L'amore, il sole e l'altre stelle
2017 Profesoři zločinu: Masterclass
Profesoři zločinu: Velké finále
Ztraceni ve Florencii
2015 Všechny cesty vedou do Říma
2014 2047 - Sights of Death
Pane e burlesque
2013 Looking for Clarissa
2010 Kempink 2
Po osmnácti letech
2009 Miss Julie
2008 All Human Rights for All
L'anno mille
2007 Billo il grand dakhaar
2006 AD Project
2005 Ég veled!
2004 Annin dům (TV film)
Nero, císař římský (TV film)
2003 Chiaroscuro (TV film)
Pod toskánským sluncem
2002 Maurice to zařídí
Perlasca (TV film)
Voyage organisé, Le (TV film)
2001 Všechno vědění světa
2000 Návrat do minulosti (TV film)
Rumore dei ricordi, Il (TV film)
1999 Biblické příběhy: Ester (TV film)
Femme du boulanger, La (TV film)
L'amore oltre la vita (TV film)
Vera madre, La
1998 Věž prvorozeného (TV film)
1996 Classe mista 3A
Pranzo onirico, Il
Quer pasticciaccio brutto de via Merulana (TV film)
1995 Amore è cieco, L' (TV film)
1993 Estasi
Ispettore Sarti, L' (TV film)

TV seriály

2019 La dottoressa Giò (TV seriál)
2015 Il paradiso delle signore (TV seriál)
2013 Bez hranic (TV seriál)
New Scars, Old Wounds: Part 2 (S01E10)
New Scars, Old Wounds: Part 1 (S01E09)
Special Ops: Part 2 (S01E06)
další epizody (4)
2012 Kurýr (TV seriál)
Žraloci a malé ryby (S01E08)
Nero Wolfe (TV seriál)
2011 Un passo dal cielo (TV seriál)
2008 Bláznivé lásky (TV seriál)
I liceali (TV seriál)
2006 48 ore (TV seriál)
2005 Provaci ancora prof! (TV seriál)
2002 Carabinieri (TV seriál)
2001 Onora il padre (TV seriál)
1998 Figlio di Sandokan, Il (TV seriál)
Schody ke slávě (TV seriál)

Dokumentární

2010 L'incantatore di serpenti, la vita senza freno di Gian Carlo Fusco

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky