foto

Eduard Franz

  • nar. 31.10.1902
    Milwaukee, Wisconsin, USA
  • zem. 10.2.1983 (80 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1983 Zóna soumraku
1974 Panic on the 5:22 (TV film)
Sex Symbol, The (TV film)
1971 Johnny si vzal pušku
1970 The Brotherhood of the Bell (TV film)
1967 Prezidentův psychiatr
1966 Cyborg 2087
1962 Beauty and the Beast
Hatari!
1961 Francis of Assisi
The Fiercest Heart
1960 The Story of Ruth
1959 Four Skulls of Jonathan Drake, The
The Miracle
1958 Certain Smile, A
Collector's Item (TV film)
Day of the Badman
The Last of the Fast Guns
1957 Man Afraid
1956 Desatero přikázání
The Burning Hills
Three for Jamie Dawn
1955 Indiánský bojovník
Lady Godiva of Coventry
Last Command, The
White Feather
1954 Living It Up
Předmostí
Sign of the Pagan
Zlomené kopí
1953 Dream Wife
Latin Lovers
Sins of Jezebel
Three Lives
1952 Because You're Mine
Everything I Have Is Yours
One Minute to Zero
Shadow in the Sky
The Jazz Singer
1951 Liška pouště
The Great Caruso
Unknown Man, The
Věc
1950 Emergency Wedding
Francis
Goldbergs, The
The Du Pont Story
The Magnificent Yankee
The Vicious Years
1949 Madame Bovary
Oh, You Beautiful Doll
Outpost in Morocco
Ve víru
1948 The Scar
Wake of the Red Witch
Železná opona

TV seriály

1979 Hart a Hartová (TV seriál)
1978 The Paper Chase (TV seriál)
Vega$ (TV seriál)
1976 The Bionic Woman (TV seriál)
1974 Apple's Way (TV seriál)
1973 Adam's Rib (TV seriál)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)
Assignment Vienna (TV seriál)
The Rookies (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
1971 Owen Marshall: Counselor at Law (TV seriál)
The Waltons (TV seriál)
1970 The Interns (TV seriál)
1969 Medical Center (TV seriál)
My Friend Tony (TV seriál)
1968 Hawaii Five-O (TV seriál)
It Takes a Thief (TV seriál)
1967 Mannix (TV seriál)
The Invaders (TV seriál)
1965 For the People (TV seriál)
Man Called Shenandoah, A (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
1964 12 O'Clock High (TV seriál)
1963 Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
Breaking Point (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
1962 Stoney Burke (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
Wide Country (TV seriál)
1961 Ben Casey (TV seriál)
The Dick Powell Show (TV seriál)
1960 Insight (TV seriál)
Michael Shayne (TV seriál)
The Barbara Stanwyck Show (TV seriál)
The Case of the Dangerous Robin (TV seriál)
The Law and Mr. Jones (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
Markham (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
Startime (TV seriál)
The David Niven Show (TV seriál)
The Deputy (TV seriál)
The DuPont Show with June Allyson (TV seriál)
1958 Cimarron City (TV seriál)
Pursuit (TV seriál)
Wanted: Dead or Alive (TV seriál)
1957 Have Gun - Will Travel (TV seriál)
Panic! (TV seriál)
The DuPont Show of the Month (TV seriál)
The Restless Gun (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
Zorro (TV seriál)
1956 On Trial (TV seriál)
Playhouse 90 (TV seriál)
1955 Casablanca (TV seriál)
Crossroads (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
The 20th Century-Fox Hour (TV seriál)
1954 Climax! (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
Letter to Loretta (TV seriál)
1952 Cavalcade of America (TV seriál)
Death Valley Days (TV seriál)
The Ford Television Theatre (TV seriál)
1951 Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
1950 Lux Video Theatre (TV seriál)
Treasury Men in Action (TV seriál)

TV pořady

1960 Here's Hollywood (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace