foto

John Bourgeois

  • nar. 11.8.1956 (62 let)
    Ottawa, Ontario, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 X-Men: Apokalypsa
2015 Lead with Your Heart (TV film)
2012 Secrets of Eden (TV film)
2011 Befriend and Betray (TV film)
2010 Dívka z divočiny (TV film)
Když láska nestačí: Lois Wilson (TV film)
The 19th Wife (TV film)
2009 Unstable (TV film)
2008 13 (TV film)
2007 The Dark Room (TV film)
2006 Sousedské peklo (TV film)
2005 Code Breakers (TV film)
2003 Rezidence Jericho
Rudy: Příběh Rudyho Giulianiho, starosty New Yorku (TV film)
2002 Interstate 60
Strach promluvit (TV film)
Vyšetřování Michaela Crowea (TV film)
2001 Chameleon a strašidelný ostrov (TV film)
Kainovo pronásledování: Přísaha
Maximum Capacity
Nenechám tě odejít (TV film)
Záblesk z pekel (TV film)
2000 Moje sestra vlkodlak
Záhadné zmizení (TV film)
Úmyslný čin (TV film)
1999 Dar z lásky (TV film)
Jak přichází láska (TV film)
Mapa mého světa
Případ Ellie Neslerové
Černá a bílá (TV film)
1998 Conquest
Led (TV film)
Max a Kevin
Protektor (TV film)
Smrt ve stínu (TV film)
Úspěšné zmizení (TV film)
1997 Ms. Scrooge (TV film)
Prohnilá do morku kostí (TV film)
Promise the Moon (TV film)
Vražda v Bílém domě
Vražedné ticho (TV film)
When Secrets Kill (TV film)
Ztracená nevinnost (TV film)
1996 Double Jeopardy (TV film)
Jack Reed: Death and Vengeance (TV film)
1995 Fight for Justice: The Nancy Conn Story (TV film)
Schůzka s cizincem
1993 J.F.K.: Reckless Yout (TV film)
Nevinné tahy
1992 Vražedné sliby (TV film)
1989 Divided Loyalties
Moře lásky

TV seriály

2018 Carter (TV seriál)
Prsten (E10)
Šťastní táborníci (E09)
Voiceover (E08)
další epizody (10)
Condor (TV seriál)
A Good Patriot (S01E03)
Schitt's Creek (TV seriál)
Christmas Special (S04E13)
2017 Posedlý pomstou (TV seriál)
Hail Mary (S01E06)
Save Me (TV seriál)
Killjoys: Vesmírní lovci (TV seriál)
Necropolis (S03E06)
2016 Shoot the Messenger (TV seriál)
Schitt's Creek (TV seriál)
Happy Anniversary (S02E13)
2013 Policajt (TV seriál)
Krátká smrt (S02E06)
Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Viktoriin kříž (S06E09)
2011 Kennedyové (TV seriál)
Cuban Missiles (E06)
Life Sentences (E05)
Bobby's War (E04)
Lovci lebek (TV seriál)
Pilot (S01E01)
V utajení (TV seriál)
Around the Sun (S02E05)
Begin the Begin (S02E01)
Flashpoint (TV seriál)
Good Cop (S04E02)
2010 Městečko Haven (TV seriál)
Spirála (S01E13)
2002 Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk a psychotronička (S01E02)
Zločin srdce (TV seriál)
2001 Queer as Folk (TV seriál)
Solution (How TLFKAM Got Her Name Back) (S01E17)
1999 Záchranáři (TV seriál)
1998 Highlander: Havran (TV seriál)
Birthright (E06)
Faktor Psí: Kronika paranormálních jevů (TV seriál)
Polibek tygra (S02E14)
1993 Kung Fu: Legenda pokračuje (TV seriál)
1992 Dlouhá cesta Lukáše B. (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace