foto

Christina Indrenius-Zalewski

  • nar. 24.11.1938 (80 let)
    Turku, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Paras ystävä
2009 Kuumailmapallomatka (studentský film)
Risto Räppääjä ja polkupyörävaras
2007 Puolueet: Taivas
1995 Suolaista ja makeaa
1992 En sparv i tranedans
Pilkkuja ja pikkuhousuja
1990 Axel (TV film)
Irti maasta (TV film)
1988 Ihmiselon ihanuus ja kurjuus
1987 Päivä kaupungissa (studentský film)
1986 Linna
1985 Julafton (TV film)
Painija (TV film)
1984 Sista leken
1979 Natalia
1978 Dagarna genom kattens öga (TV film)
Elämäsi parhain aika (TV film)
Kiipijä (TV film)
Män kan inte våldtas
1977 Kunhan ensin kuluu viisi vuotta (TV film)
1966 Rakas Wenander (TV film)

TV seriály

2017 Rebecka Martinsson (TV seriál)
2004 Headhunters (TV seriál)
2003 Kuumia aaltoja (TV seriál)
2000 Falkenswärds möbler (TV seriál)
Parhaat vuodet (TV seriál)
1999 Hovimäki (TV seriál)
Kaverille ei jätetä (TV seriál)
1996 Ihmeidentekijät (TV seriál)
1985 Elias vaeltaja (TV seriál)

Host

TV pořady

1994 Småstadberättelser (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky