foto

Beaumarchais

  • nar. 24.1.1732
    Paříž, Francie
  • zem. 18.5.1799 (67 let)
    Paříž, Francie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2008 Figaro (TV film) - divadelní hra
Mariage de Figaro, Le (TV film) - divadelní hra
2006 Figarova svatba (TV film) - divadelní hra
1999 Barbiere di Siviglia, Il (TV film) - divadelní hra
1998 W. A. Mozart: Figarova svatba (divadelní záznam) - divadelní hra
1997 Noces de Figaro, Le (TV film) - divadelní hra
1991 Nozze di Figaro, Le (TV film) - divadelní hra
1989 Barbiere di Siviglia, Il (TV film) - divadelní hra
Folle journée ou Le mariage de Figaro, La - divadelní hra
1988 Barbiere di Siviglia, Il (TV film) - divadelní hra
1981 Mariage de Figaro, Le (TV film) - divadelní hra
1980 Barbier de Séville, Le (TV film) - divadelní hra
1979 Der tollste Tag (divadelní záznam) - divadelní hra
1975 Nozze di Figaro, Le - divadelní hra
1974 Bezumnyj děň, ili Ženiťba Figaro (TV film) - divadelní hra
1970 Der tolle Tag (divadelní záznam) - divadelní hra
1966 Sevillan parturi (TV film) - divadelní hra
1962 Der tolle Tag (TV film) - divadelní hra
1961 Mariage de Figaro, Le (TV film) - divadelní hra
1960 Barbier de Séville ou La précaution inutile, Le (TV film) - divadelní hra
Le barbier de Séville (TV film) - divadelní hra
1959 Le Mariage de Figaro - divadelní hra
1955 Figaro, il barbiere di Siviglia - divadelní hra
1954 Aventuras del barbero de Sevilla - divadelní hra
1949 Figaros Hochzeit - divadelní hra
1946 Lazebník sevillský - divadelní hra
1933 Barbier de Séville, Le - divadelní hra
1929 Figaro - divadelní hra
1920 Figaros Hochzeit - divadelní hra
1904 Barbier de Séville, Le - divadelní hra

TV seriály

2006 Mozart 22 (TV seriál) - divadelní hra

TV pořady

1971 Great Performances (TV pořad) - divadelní hra

Spisovatelská filmografie

Filmy

1980 Les noces de Figaro (TV film) - kniha

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace