foto

Markku Hyvönen

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Muutoksii
2013 Nuoret nerot (TV film)
2010 Pikkuveli (TV film)
2007 Tali-Ihantala 1944
2006 Mogadishu Avenue
2005 Zamrzlá země
2003 Nousukausi
2002 Korpisen veljekset (TV film)

TV seriály

2013 Pirunpelto (TV seriál)
Tilinpäätös Tyrisevän tapaan (S04E06)
Ilman epäröintiä (S04E05)
Kun käteinen ei riitä (S03E06)
2012 Roba (TV seriál)
Töölö (S01E08)
Pirunpelto (TV seriál)
Tarkastaja törmäyskurssilla (S03E02)
2011 Pirunpelto (TV seriál)
Yöllisiä ystäviä (S02E05)
Ahkerointia aamunkoitteessa (S02E04)
Soraa, seksiä ja sopimuksia (S02E03)
2009 Helppo elämä (TV seriál)
Etana etana, näytä sarves (S01E03)
Omilla poluilla (S01E01)
2008 Harvoin Tarjolla (TV seriál)
Episode 12 (E12)
2005 Tahdon asia (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 1 (E01)
Kylmäverisesti sinun (TV seriál)
Valkotakkinen kuolema (S03E10)
2002 Tummien vesien tulkit (TV seriál)
2001 Seitsemän (TV seriál)
Mebunat (E11)
Puuttuu 5,76 miljoonaa (E07)
Varhainen aamu poliisilaitoksella (E04)
Vaimonsa mies (TV seriál)
1999 Kaverille ei jätetä (TV seriál)
Salatut elämät (TV seriál)
1997 Kuusikko ja kuoleman varjot (TV seriál)
Liian kovaa peliä (E05)
Hiuskarvan varassa (E04)
Kaappaajat (E03)
1995 Kotikatu (TV seriál)

Dokumentární

2006 Kadonneet (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace