foto

Marc Gassot

  • nar. 28.12.1971 (47 let)
    Kuopio, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Matsi
2016 Golgata (studentský film)
Pysähdys
2015 Lasten juhlat
2014 Kaupunki etsii klovnia
Muutoksii
2013 Nuoret nerot (TV film)
2011 Ticho
2010 L'Artiste
Metsään
Viimeinen luku (studentský film)
2009 Virginie (TV film)
2007 Tali-Ihantala 1944
2006 Arppa vaan (TV film)
Reunalla: The Edge
2005 Relation (studentský film)
2004 Gourmet Club (TV film)
Väärät kengät (TV film)
2003 Rotanloukku (TV film)
2002 Hengittämättä ja nauramatta
2001 Young Love
1996 Kostamus-sinfonia (TV film)

TV seriály

2019 Aktivistit (TV seriál)
Verikoirat (E03)
Melkein totta (TV seriál)
Menestys (E08)
Korpilakko (E07)
Luokkasota (E06)
další epizody (8)
Suden hetki (TV seriál)
Ainut pysyvä on muutos (E08)
SOS (E07)
Ihminen, joka ei tee virheitä, ei tee muutakaan (E06)
další epizody (8)
2018 Keisari Aarnio (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
další epizody (9)
2017 Syke (TV seriál)
Vaarallinen leikki (S04E07)
2016 Heroes of the Baltic Sea (TV seriál)
Pako (E02)
Mustat lesket (TV seriál)
Totuus (S02E12)
Silminnäkijä (S02E11)
Kuka olikaan voittaja? (S02E10)
další epizody (11)
2015 Punainen kolmio (TV seriál)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2014 Tehdas (TV seriál)
Rakastettavat ihmiset (S02E06)
Kellokortti-ihmiset (S02E05)
Ihmisiä hallayössä (S02E04)
další epizody (5)
Klikkaa mua (TV seriál)
Sanneli (S02E01)
2013 #lovemilla (TV seriál)
2012 Helsingin herra (TV seriál)
Kaikkea ei aikakaan paranna (E07)
Maailma on valmis (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Tehdas (TV seriál)
Sukeltajat (S01E12)
Tarpeettomat ihmiset (S01E11)
Rytmi-ihmiset (S01E10)
2010 Tauno Tukevan sota (TV seriál)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2009 Helppo elämä (TV seriál)
Ja syyllinen olet sinä (S01E02)
Puolustuksen puheenvuoro (TV seriál)
Hermovaurio (E05)
2007 Kaikki kunnossa (TV seriál)
Paritanssia (E04)
Pikakävelyä (E01)
Sydänjää (TV seriál)
Episode 15 (S01E15)
Episode 14 (S01E14)
Episode 13 (S01E13)
další epizody (7)
2006 Lehmän vuosi (TV seriál)
Veren perintö (S01E04)
2005 Tahdon asia (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 1 (E01)
Yövuoro (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2004 Käenpesä (TV seriál)
Sairaskertomuksia (TV seriál)
2003 Rikospoliisi Maria Kallio (TV seriál)
2001 Vaimonsa mies (TV seriál)
2000 Hyvät neuvot kalliit (TV seriál)
1999 Hovimäki (TV seriál)
1998 Samaa sukua, eri maata (TV seriál)
1995 Kotikatu (TV seriál)

Dokumentární

2015 Hulluus ja yhteiskunta
2013 Valtiopeli 1863 (TV film)
2010 Pimeän puolella (TV seriál)
2004 Suuret Suomalaiset: Mikael Agricola (TV film)

Host

TV pořady

2014 Vino Show (TV pořad)
2011 Testosteriili (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace