foto

Julian Harvey

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2019 The Tunnel: Dead End
2015 Airlock
2011 The Tunnel

TV seriály

2012 Event Zero (TV seriál)

Dokumentární

2014 Connection, The

Střihačská filmografie

Filmy

2011 The Tunnel

TV seriály

2012 Event Zero (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 The Tunnel: Dead End
2015 Airlock
2011 The Tunnel

Herecká filmografie

Filmy

2011 The Tunnel

Režijní filmografie

Dokumentární

2012 The Crossing

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace