foto

Annabel Gillings

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Dokumentární

2017 ADHD and Me with Rory Bremner (TV film)
2007 Mocné síly planety Země (TV seriál)
Atmosféra (E02)

Režijní filmografie

Dokumentární

2020 Miminka (TV seriál)
2013 Zrození kontinentů (TV seriál)
2010 Jak nás Země stvořila (TV seriál)
2008 Jak funguje naše paměť (TV film)
2007 Mocné síly planety Země (TV seriál)
Atmosféra (E02)
2006 Objevné plavby (TV seriál)
2005 El Nino (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky