foto

Cliff Osmond

  • nar. 26.2.1937
    Jersey City, New Jersey, USA
  • zem. 22.12.2012 (75 let)
    Pacific Palisades, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1996 For Which He Stands
1985 Copacabana (TV film)
1984 In Search of a Golden Sky
1983 Lone Star Bar & Grill
1981 Adventures of Nellie Bly, The (TV film)
California Gold Rush (TV film)
Incident at Crestridge (TV film)
The Adventures of Huckleberry Finn (TV film)
1980 Hangár 18
1979 Beggarman, Thief (TV film)
Gang jablkových knedlíků opět zasahuje
Poprask v Severní ulici
1978 Great Brain, The
1977 Guardian of the Wilderness
Oyaro nezumi no fushingina tabi
1976 Joe Panther
1975 Art of Crime, The (TV film)
Poklad žraloků
1974 Na titulní straně
1973 Drsná Oklahoma
Sweet Sugar
Útok včelích panenek
1972 Heist, The (TV film)
1969 Devil's 8, The
1968 Alexander the Great (TV film)
Three Guns for Texas
1966 Štístko
1964 Líbej mne, hlupáčku
Wild and Wonderful
1963 Sladká Irma
The Raiders
1962 Jak byl dobyt Západ

TV seriály

1992 Lidé z oddělení vražd (TV seriál)
1991 Civil Wars (TV seriál)
1988 Paradise (TV seriál)
1984 To je vražda, napsala (TV seriál)
1983 Lottery! (TV seriál)
Mama's Family (TV seriál)
1982 Knight Rider (TV seriál)
Matt Houston (TV seriál)
1979 Hart a Hartová (TV seriál)
Trapper John, M.D. (TV seriál)
1978 Vega$ (TV seriál)
1977 CHiPs (TV seriál)
1976 Jigsaw John (TV seriál)
1975 Starsky a Hutch (TV seriál)
The Invisible Man (TV seriál)
1974 Get Christie Love (TV seriál)
Movin' On (TV seriál)
The Six Million Dollar Man (TV seriál)
1973 Kojak (TV seriál)
Kriminální oddělení (TV seriál)
1972 Emergency! (TV seriál)
The Bob Newhart Show (TV seriál)
The Rookies (TV seriál)
1971 All in the Family (TV seriál)
Chicago Teddy Bears, The (TV seriál)
McMillan & Wife (TV seriál)
Partners, The (TV seriál)
1970 The Odd Couple (TV seriál)
1968 Here's Lucy (TV seriál)
It Takes a Thief (TV seriál)
Land of the Giants (TV seriál)
The Good Guys (TV seriál)
The Mod Squad (TV seriál)
1967 Cowboy in Africa (TV seriál)
Ironside (TV seriál)
Off to See the Wizard (TV seriál)
The Flying Nun (TV seriál)
1966 Batman (TV seriál)
Shane (TV seriál)
1965 Hogan's Heroes (TV seriál)
Laredo (TV seriál)
1964 My Living Doll (TV seriál)
The Rogues (TV seriál)
1963 Arrest and Trial (TV seriál)
Glynis (TV seriál)
1962 Saints and Sinners (TV seriál)
The Dakotas (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
The Gift (S03E32)
1961 Dr. Kildare (TV seriál)
1959 The Untouchables (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
The Rifleman (TV seriál)
1957 Have Gun - Will Travel (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

1988 The Penitent
1978 Power Play

TV seriály

1977 The Hardy Boys/Nancy Drew Mysteries (TV seriál)
1976 Serpico (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

1988 The Penitent

Host

TV pořady

1951 The Red Skelton Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace