foto

Tatiana DeKhtyar

  • nar. Saint-Petersburg, Russia

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Tales of Frankenstein
2017 Executor
2016 Dances with Werewolves
2015 Mouthpiece
2013 Into the Silent Sea

TV seriály

2017 The Mindy Project (TV seriál)
A Romantical Decouplement (S06E02)
2016 Křižovatka smrti (TV seriál)
The Dark Night (E12)
2013 Destiny (TV seriál)
2012 Super Power Beat Down (TV seriál)
2010 Journeys, The (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace