foto

Ji-il Park

  • nar. 1960
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Namsanui bujangdeul
2019 Dasi, bom
2017 Botongsaram
Dolawayo busanhange
Lala
Pevnost
2013 Podezřelý
Tichý zabiják
2008 Miindo
2002 Namja taeunada
Opojen ženami a malováním
2000 Rány pod pás
1999 Haepi endeu
Na útěku
Swiri
1998 Jaguimo
Yaksook
1995 Keum-honga Keum-honga
1994 Pro tebe ode mne

TV seriály

2019 Jinsimi dadda (TV seriál)
2018 Churieui yeowang sijeun 2 (TV seriál)
Ggeutggaji sarang (TV seriál)
Jesamui Maeryeok (TV seriál)
2017 Donkkot (TV seriál)
2016 Gahwamansaseong (TV seriál)
2015 Bameul geotneun sunbi (TV seriál)
Eosembeulli (TV seriál)
Hogooui sarang (TV seriál)
Jingbirok (TV seriál)
2014 Choigoui gyeolhon (TV seriál)
Jeong Do-jeon (TV seriál)
2013 Hwanggeumui jegoog (TV seriál)
2012 Ilnyeone yeoldoo namja (TV seriál)
Sarangbi (TV seriál)
Yooryung (TV seriál)
2011 Gashinamoo sae (TV seriál)
2010 Daemul (TV seriál)
2009 Cheonchootaehoo (TV seriál)
Jeonseolui gohyang (TV seriál)
Seutail (TV seriál)
2006 Dae Jo Yeong (TV seriál)
Keutbai solro (TV seriál)
2005 Seoreowora ityeojindaneungeoseun (TV seriál)
2004 Toji (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky