foto

Brandon Quintin Adams

  • nar. 22.8.1979 (40 let)
    Topeka, Kansas, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 MacArthur Park
1994 Beyond Desire
Šampióni 2
1993 Plácek
Vražedný computer
1992 Šampióni
1991 Lidé pod schody
Sunday in Paris (TV film)
1990 Polly: Comin' Home! (TV film)
1989 Polly (TV film)
1988 Moonwalker

TV seriály

1997 ARK, the Adventures of Animal Rescue Kids (TV seriál)
1996 Moesha (TV seriál)
The Burning Zone (TV seriál)
1994 Sister, Sister (TV seriál)
1993 Boy Meets World (TV seriál)
South Beach (TV seriál)
1992 Kavárna U Noční můry (TV seriál)
Martin (TV seriál)
1991 Roc (TV seriál)
1990 Fresh Prince (TV seriál)
Klukoviny Toma a Jerryho (TV seriál)
1989 Quantum Leap (TV seriál)
Camikazi Kid - June 6, 1961 (S01E07)
1988 Empty Nest (TV seriál)
1987 A Different World (TV seriál)

Hudební videoklipy

1987 Michael Jackson: Smooth Criminal (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky