foto

Yong-geon Kim

  • nar. 8.5.1946 (73 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Gutbai singgeul
2013 Jeonguk norae jarang
2012 Jakalyi onda
2009 Národní reprezentace
2006 Gamunui buhwal : gamunui yeonggwang 3
Minyeoneun goirowa
2005 Orora gongju
2003 Daehanminguk heonbeob je 1jo
Nabi
Naesarang ssagaji
Namnam buknyeo
Yeongeo wanjeonjeongbok
1999 Dakteo K
1997 Bbeuajong

TV seriály

2018 Chakhanmannyeojeon (TV seriál)
2017 Pumwiissneun geynyeo (TV seriál)
2016 Gyeolhongyeyag (TV seriál)
Sindelellawa ne myeongeui gisa (TV seriál)
2015 Boolgoolui chayeosa (TV seriál)
2014 Dakteo yibangin (TV seriál)
Gajogkkili wae ilae (TV seriál)
Milhwe (TV seriál)
2013 Adeulnyeosukdeul (TV seriál)
Joogoonui taeyang (TV seriál)
Sangnom talchoolgi (TV seriál)
Sebun gyeolhonhaneun yeoja (TV seriál)
2012 Arangsaddojeon (TV seriál)
2011 Boolgoolui myeoneuri (TV seriál)
Ojakgyo hyungjedeul (TV seriál)
2010 Hwanggeummoolgogi (TV seriál)
Shinira bulriwoon sanai (TV seriál)
Wooteoyo eomma (TV seriál)
Yeokjeonui yeowang (TV seriál)
2009 Sol yakgukjip adeuldeul (TV seriál)
Taeyangeul samkyeora (TV seriál)
2008 Bamimyeon bammada (TV seriál)
Cheonsaeui yoohok (TV seriál)
Eommaga bbulnada (TV seriál)
Saranghae (TV seriál)
2007 Geuraedo joa (TV seriál)
Mun hee (TV seriál)
2006 Kureumkyedan (TV seriál)
2005 Gyeolhonhapsida (TV seriál)
Je5 konghwakuk (TV seriál)
2004 Bumonim jeonsangseo (TV seriál)
2003 Baekjoui hosu (TV seriál)
Geunyeoneun jjang! (TV seriál)
Naneun dallinda (TV seriál)
Seumusal (TV seriál)
Yeoleum hyangki (TV seriál)
2001 Hong Guk Young (TV seriál)
Ne jamae iyagi (TV seriál)
여자는 왜 (TV seriál)
2000 Joteungeol eotteokhae (TV seriál)
Saechingoo (TV seriál)
Wangrungui daeji (TV seriál)
1999 Jangmiwa kongnamul (TV seriál)
Namui sokdo moreugo (TV seriál)
1998 Yangmangui jeonseol (TV seriál)
1997 Weding deureseu (TV seriál)
Yeongwoong shinhwa (TV seriál)
1980 Jeonwonilgi (TV seriál)

Host

TV pořady

2016 Eunmilhage widaehage (TV pořad)
2013 Na honja sanda (TV pořad) - účinkující, mod.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace