foto

Irina Čeričenko

  • nar. 3.8.1963 (57 let)
    Kishinyov, Moldavsko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Děvuška s kosoj
Linija ogňa
2015 Otěl
2012 Курортный Туман (TV film)
2011 Dva bileta v Veněciju (TV film)
2008 K nebeským výšinám
2007 Koroljov
1992 Babnik 2
Traktoristy II
1991 Otkrovenije Ioanna Pervopečatnika
Verbovščik
1989 Komu na Rusi žiť...
1988 Sluha
1987 Zítra byla válka
1986 Gdě vaš syn?
Zina-Zinulja
1985 Gorod něvěst

TV seriály

2020 I snova budět děň (TV seriál)
Magomajev (TV seriál)
Paromščica (TV seriál)
2019 Igra s ogňom (TV seriál)
Kassirši (TV seriál)
2018 Jejo sekret (TV seriál)
Lapsi (TV seriál)
Něraskrytyj talant 3 (TV seriál)
Šifr (TV seriál)
Policejskij s Rubljovki (TV seriál)
Episode 8 (S03E08)
Episode 7 (S03E07)
Episode 6 (S03E06)
další epizody (8)
2016 Prestuplenije (TV seriál)
2015 Eti glaza naprotiv (TV seriál)
Mindalnyj privkus ljubvi (TV seriál)
Metod Frejda (TV seriál)
Episode 5 (S02E05)
2014 Ženščiny na grani (TV seriál)
Polnyj nol (E24)
2013 Ně ženskoje dělo (TV seriál)
2012 ČS (Črezvyčajnaja situacija) (TV seriál)
2011 Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Suďba-indějka (S02E06)
Žena generala (TV seriál)
2010 Byla ljubov (TV seriál)
Něvidimki (TV seriál)
Geněral i jego armija (E67)
Kolca (E64)
Chod koněm (E56)
další epizody (41)
Tělochranitěl (TV seriál)
Žizň za sto millionov (S03E03)
2008 Ranětki (TV seriál)
Zakon i porjadok: Prestupnyj umysel (TV seriál)
Čoknutyj (S03E04)
2007 Priključenija soldata Ivana Čonkina (TV seriál)
Advokat (TV seriál)
Krovavyj sport (S04E06)
Špionskije igry (TV seriál)
Izlučatel smerti (E07)
2004 Moja prekrasnaja ňaňa (TV seriál)

Producentská filmografie

TV seriály

2007 Priključenija soldata Ivana Čonkina (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky