foto

Mi-ran Ra

  • nar. 6.3.1975 (46 let)
    Gohan-eup, Čongson, provincie Kangwon, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Jeongjikhan hubo
2019 Geolkapse
Naeaneui geunom
2018 Jeombagi Hanbandoui Gonglyong 2: Saeloun Nagwon
Sangryoosahui
2017 Botongsaram
Teukbyulshimin
2016 Bongi kimseondal
Deokhyeongjoo
2015 Daeho
Himallaya
Misseu waipeu
2014 Bigmaechi
Naui sarang naui shinboo
Weokinggul
Óda na mého otce
2013 Namjjeukeuro twieo
Pikkeulneun chungchoon
Seupai
Sowon
Yeonaeui wondo
2012 Cha Hyungsa
Daensing kwin
Doo gaeui dal
Jakalyi onda
Kongmojadeul
Mooseowoon iyagi
2011 Aideul...
2010 Daenseutawoon
Hellou goseuteu
Keudaereul saranghamnida
Touha zabít
Yookhyeolpo kangdodan
2009 Penteuhawooseu kokkiri
Žízeň
2008 Miindo
Paní Ředkvička
2007 Maeulgeumgo yeonswae seubgyeok sageon
2006 Eumrang seosaeng
Jal sarabose
2005 Nebohá paní Pomsta

TV seriály

2020 Beullaekdok (TV seriál)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
Episode 14 (E14)
další epizody (10)
2019 Beullaekdok (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
2018 Byuti insaideu (TV seriál)
Uriga mannan gijeok (TV seriál)
2017 Boksuja sosyeolkeulleob (TV seriál)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
Episode 10 (E10)
další epizody (12)
Jeongmadameui majimak iljuil (TV seriál)
2016 Annyeong nae sojeonghan saram (TV seriál)
Wolgyesoo yangbokjum shinsadeul (TV seriál)
Eungdabhala 1988 (TV seriál)
Goodbye, My Youth. Goodbye, Ssangmundong (E20)
You Did Your Very Best (E19)
Goodbye, First Love (E18)
další epizody (4)
2015 Eungdabhala 1988 (TV seriál)
Life is Irony - I (E16)
Between Love and Friendship (E15)
Don't You Worry (E14)
další epizody (16)
2014 Aieonmaen (TV seriál)
Manyeoeui yeonae (TV seriál)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
Episode 14 (E14)
další epizody (16)
Yeppeuda! omanbog (TV seriál)
2013 Madi (TV seriál)
Siksyareul habsida (TV seriál)
Soosanghan gajungboo (TV seriál)
Wangkwoneul sseuryeoneunja, keumugyeruel kyeondyeora - sangsokjadeul (TV seriál)
2012 Neoraseo joha (TV seriál)
Paeseon wang (TV seriál)
2011 Jjakpae (TV seriál)
2009 Sindye rella maen (TV seriál)
2007 Makdoaemeokeun Yeongaessi (TV seriál)

Host

TV pořady

2018 놀라운 토요일 (TV pořad)
2016 Eonnideurui seullaemdeongkeu (TV pořad)
2013 Jinjja sanai (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky