foto

Nicolás Di Blasi

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

TV seriály

2017 Jenni Rivera: Mariposa de Barrio (TV seriál)
2016 El Chema (TV seriál)
2015 Páni ráje (TV seriál)
2014 Marido En Alquiler (TV seriál)
Reina de Corazones (TV seriál)
2012 El Rostro de la Venganza (TV seriál)
2010 El Fantasma de Elena (TV seriál)
2009 Dónde está Elisa? (TV seriál)
2006 Y los declaro marido y mujer (TV seriál)
2005 Amantes (TV seriál)
Ser bonita no basta (TV seriál)
2004 Prisionera (TV seriál)
2002 Juanin zázrak (TV seriál)
2000 Mis 3 hermanas (TV seriál)
1999 Tajuplná žena (TV seriál)
1998 Cambio de piel (TV seriál)
Reina de corazones (TV seriál)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace