foto

Michel Sardou

  • nar. 26.1.1947 (72 let)
    Paříž, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 Vos Français de coeur (TV film)
2003 Le Prix de l'honneur (TV film)
1991 Irlandaise, L' (TV film)
1990 Promotion canapé
1987 Cross
1983 Été de nos 15 ans, L'
1966 Hoří v Paříži?
Lit à deux places, Le

TV seriály

1964 Top à... (TV seriál)
1959 Gala de l'union (TV seriál)

Dokumentární

2012 Qui êtes-vous Michel Sardou? (TV film)
2004 Les 40 ans de la 2 (TV film) - a.z.
1993 Michel Sardou - Bercy 1993 (koncert)

Host

TV pořady

2012 Le grand show (TV pořad)
2006 Chez F.O.G. (TV pořad)
2005 La fête de la chanson française (TV pořad)
Les grands du rire (TV pořad)
2004 La chanson de l'année (TV pořad)
2001 Y a un début à tout (TV pořad)
2000 On ne peut pas plaire à tout le monde (TV pořad)
Vie privée, vie publique (TV pořad)
1999 C'est au programme (TV pořad)
1998 Tapis rouge (TV pořad)
Vivement dimanche prochain (TV pořad)
1996 Thé ou café (TV pořad)
1990 Stars 90 (TV pořad)
1986 Élection de Miss France (TV pořad)
1985 Victoires de la musique (TV pořad)
1983 Cadence 3 (TV pořad)
1981 20 heures le journal (TV pořad)
7 sur 7 (TV pořad)
1980 Stars (TV pořad)
1979 Palmarès (TV pořad)
1975 Le journal de 20 heures (TV pořad)
Les rendez-vous du dimanche (TV pořad)
Midi-Première (TV pořad)
Numéro un (TV pořad)
Système 2 (TV pořad)
1974 French CanCan (TV pořad)
1971 Cadet Rousselle (TV pořad)
Les étoiles de la chanson (TV pořad)
1968 Music-Hall à Provins (TV pořad)
1966 Bienvenue (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace