foto

Mauri Kuosmanen

  • nar. 22.12.1945
    Kotka, Finsko
  • zem. 12.3.2008 (62 let)
    Tampere, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1997 Jäänmurtaja
Pekko ja unissakävelijä
1985 Pekka & Pätkä ja tuplajättipotti
1983 Juhannustanssit (TV film)
1976 Pruuno Karppisen sota ja rauha (TV film)
1975 Kuolleista herännyt (TV film)
1974 Valojuhlat (TV film)
1970 Palveleva puhelin (TV film)
1969 Mustalaistyttö (TV film)
1966 Tuhkimo ja kuninkaantytär (TV film)

TV seriály

2004 Paavo ja Raili (TV seriál)
Tahdon, tahdon (S01E12)
Naamiohuvit (S01E08)
Takaisin luontoon (S01E06)
další epizody (4)
2001 Vaimonsa mies (TV seriál)
1999 Korvatunturin tallin joulu (TV seriál)
Trasselirakastaja (TV seriál)
1996 Lihaksia ja luoteja (TV seriál)
1994 Autopalatsi (TV seriál)
Kyllä isä osaa (TV seriál)
1992 Elämästä selviää hengissä (TV seriál)
1991 Mustajärven oudot linnut (TV seriál)
Pakanamaan kartta (TV seriál)
Uskomattomia tarinoita (TV seriál)
1989 Pentti Haanpää (TV seriál)
Mummo (TV seriál)
Omalla porukalla (S02E05)
Koiran elämää (S02E04)
Kiellettyjä kasetteja (S02E02)
1988 Mummo (TV seriál)
Merirosvoradio (S02E01)
1987 Hui kauhistus! (TV seriál) - vyp.
Mummo (TV seriál)
Yksinäistä (S01E05)
Kuviteltu ystävä (S01E04)
Taikauskoa (S01E03)
další epizody (4)
1986 Sisko ja sen veli (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
1985 Jäähyväiset lasihevoselle (TV seriál)
1984 Kuka uskoo haikaraa? (TV seriál)
1983 Reinikainen (TV seriál)
Taas leivoset ilmassa leikkiä lyö (E14)
Läksiäiset (E13)
Pasianssia ja psykologiaa (E12)
další epizody (7)
1982 Reinikainen (TV seriál)
No onkos tullut kesä (E05)
Koiranelämää (E03)
Hammasten kiristys (E02)
další epizody (4)
1980 Suomalaisia tähtihetkiä (TV seriál)
1968 30-luvun mies (TV seriál)

Dokumentární

1979 Rakkaani, Tammerkoski (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace