foto

René de Obaldia

  • nar. 22.10.1918 (100 let)
    Hong Kong, Britské impérium

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1981 Bons bourgeois, Les (TV film) - divadelní hra
1977 M. Klebs et Rosalie (TV film) - divadelní hra
1974 Au pays d'Eudoxie ou Le satyre de la Villette (TV film) - divadelní hra
1966 Tuntematon kenraali (TV film) - divadelní hra
1965 Genousie (TV film)
1964 La difficulté d'être infidèle

TV seriály

1977 Petit théâtre d'Antenne 2, Le (TV seriál) - divadelní hra
1972 Plain-chant (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1951 Une Histoire d'amour

TV seriály

1972 Plain-chant (TV seriál)

Dokumentární

2007 Empreintes (TV seriál)
1987 La nuit des Molières (TV seriál)

Host

TV pořady

2008 La grande librairie (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace