foto

Marek Hłasko

  • nar. 14.1.1934
    Varšava, Mazowieckie, Polsko
  • zem. 14.6.1969 (35 let)
    Wiesbaden, Hessen, Západní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

1995 Isprani - kniha
1970 Alle hatten sich abgewandt (TV film) - kniha
1966 Viikon kahdeksas päivä (TV film) - kniha
1964 Schlinge, Die (TV film) - kniha
1959 Základna zemřelých - kniha
1958 Ósmy dzien tygodnia - kniha
1957 Smyčka - kniha
Spotkania - povídka

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace