foto

Martin Davidson

  • nar. 7.11.1939 (79 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2000 Čekání na ozvěnu
1995 Útěk ze zajetí (TV film)
1992 Případ vraždy Carolyn Warmusové (TV film)
1991 Těžko splnitelné sliby
1989 Srdce jihu
1987 Long Gone (TV film)
1983 Eddie a Cruiseři
1980 Hero at Large
1978 Almost Summer
1974 Páni Flatbushe

TV seriály

2002 Girls Club (TV seriál)
2000 Soudkyně Amy (TV seriál)
Instinkty (S02E03)
1996 Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Hearts and Minds (S02E15)
1992 Picket Fences (TV seriál)
1991 My Life and Times (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)
By Hooker, by Crook (S01E07)
1986 Heart of the City (TV seriál)
1984 Call to Glory (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

1983 Eddie a Cruiseři

Herecká filmografie

Filmy

1974 Páni Flatbushe

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky