foto

Viktor Rozov

  • nar. 21.8.1913
    Jaroslavl, Ruské impérium
  • zem. 28.9.2004 (91 let)
    Moskva, Rusko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1987 Najezdniki
1981 S věčera do poludňa (TV film) - scénář, divadelní hra
1980 A siketfajd fészke (TV film)
1977 Illansuusta puoleenpäivään (TV film) - divadelní hra
1976 Vor dem Abendessen (TV film) - divadelní hra
1974 Na kraj světa...
1972 Za vsjo v otvete - scénář, divadelní hra
1966 Virkistyspäällikkö (TV film) - divadelní hra
1962 På jakt efter lyckan (TV film)
1961 Auf der Suche nach Glück (TV film)
1960 Rušný den - scénář, divadelní hra
1957 Jeřábi táhnou - scénář, divadelní hra
1956 Šťastnou cestu! - scénář, divadelní hra

TV seriály

1955 ITV Play of the Week (TV seriál) - divadelní hra

Spisovatelská filmografie

Filmy

1987 Najezdniki - kniha

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky