foto

Basil Sydney

  • nar. 23.4.1894
    St. Osyth, Essex, Anglie, Velká Británie
  • zem. 10.1.1968 (73 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1993 Poslední akční hrdina - a.z.
1960 3 světy Gullivera
Davidův příběh
Les mains d'Orlac
1959 Antigone (TV film)
John Paul Jones
Pekelník
1958 A Question of Adultery
1957 Island in the Sun
Sea Wife
1956 Cesta kolem světa za 80 dní
1955 Simba
Ďáblové v oblacích
1954 Hell Below Zero
Three's Company
1953 La stella dell' India
Salome
1952 Ivanhoe
Shadow and Substance (TV film)
1951 Kouzelná skříňka
Treasure on Pelican (TV film)
1950 Ostrov pokladů
The Angel with the Trumpet
1948 Hamlet
1947 Jassy
Meet Me at Dawn
Mezi podloudníky
1945 Caesar a Kleopatra
1942 Ships with Wings
The Big Blockade
The Next of Kin
Vítězové či poražení?
Černá ovce
1941 Spring Meeting
The Farmer's Wife
1940 Shadowed Eyes
1939 The Four Just Men
Traitor's Gate (TV film)
1937 Talk of the Devil
1936 Accused
Blind Man's Bluff
Crime Over London
Rhodes of Africa
The Amateur Gentleman
1935 The Riverside Murder
The Tunnel
The White Lilac
1934 Dirty Work
The Third Clue
1932 The Midshipmaid
1922 Red Hot Romance
1920 Romance

TV seriály

1964 Thursday Theatre (TV seriál)
1962 Silent Evidence (TV seriál)
Suspense (TV seriál)
1961 Drama 61-67 (TV seriál)
1960 Theatre 70 (TV seriál)
1959 No Hiding Place (TV seriál)
The Flying Doctor (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
1955 ITV Television Playhouse (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál) - a.z.
Producers' Showcase (TV seriál)
1953 Douglas Fairbanks Jr. Presents (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

TV pořady

1956 Film Fanfare (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace