foto

Joo-yeong Kim

  • nar. 27.9.1987 (32 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 China beulru
2009 Kichin

TV seriály

2019 Dallineun josagwan (TV seriál)
2017 Geu yeojaeui bada (TV seriál)
2014 Yoonaui geori (TV seriál)
2013 Goongjoongjanhoksa : ggotdeului jeonjaeng (TV seriál)
Jalkiun ttal hana (TV seriál)
2012 Baempaieo geomsa 2 (TV seriál)
Sonyeotamjeong bakaesol (TV seriál)
2011 Baempaieo geomsa (TV seriál)
Kulreo obeu woomun (TV seriál)
빅히트 (TV seriál)
2008 Kangcheok deul (TV seriál)
2007 Dalryeora godeungeo (TV seriál)
Meri daegoo kongbangjeon (TV seriál)
Yeoninyiyeo (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky