foto

Tapani Kansa

  • nar. 9.3.1949 (70 let)
    Hamina, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Euroviisujen parhaat (koncert)
1998 Johtaja Uuno Turhapuro - pisnismies
1976 Anu ja Mikko (TV film)
1974 Omat koirat purivat (TV film)

TV seriály

1991 Hynttyyt yhteen (TV seriál)
1987 Vihreän kullan maa (TV seriál)

Dokumentární

2013 Iskelmä-Suomi (TV seriál)
2009 Yhteinen sävel (TV seriál) - a.z.
2003 Sininen laulu - Suomen taiteiden tarina (TV film)
Sininen sana (TV seriál)
1998 Hurja vuosi 1968 (TV film)
1978 Lauluja elämästä (TV film)

Host

TV pořady

2015 Retrohelmet (TV pořad)
2014 SuomiLOVE (TV pořad)
2011 Daa-da daa-da - Syksyn sävel -retro (TV pořad)
2010 Arto Nybergin kesäduuniblues (TV pořad)
2007 Mansikkapaikka (TV pořad)
2006 Ajoneuvos (TV pořad)
Iskelmä Finlandia (TV pořad)
Tartu Mikkiin (TV pořad)
2004 Arto Nyberg (TV pořad)
2003 Krisse (TV pořad)
Mies ja musiikki (TV pořad)
2002 Jos sais kerran (TV pořad)
Leikin varjolla (TV pořad)
1999 Joonas Hytönen show (TV pořad)
1998 Maailman pisin talk show (TV pořad)
Uutisvuoto (TV pořad)
1997 BumtsiBum! (TV pořad)
1996 Kesäillan valssi (TV pořad)
1995 Tammerkosken sillalla (TV pořad)
1994 Tanssit stadissa (TV pořad)
1993 Ei itketä lauantaina (TV pořad)
1992 Sataman valot (TV pořad)
1985 Eurovision laulukilpailu 1985 - Suomen karsinta (TV pořad)
1983 Eurovision laulukilpailu 1983 - Suomen karsinta (TV pořad)
1982 Eurovision laulukilpailu 1982 - Suomen karsinta (TV pořad)
1981 Eurovision laulukilpailu 1981 - Suomen karsinta (TV pořad)
1980 Eurovision laulukilpailu 1980 - Suomen karsinta (TV pořad)
1978 Eurovision laulukilpailu 1978 - Suomen karsinta (TV pořad)
Soi, sieluni, soi (TV pořad)
Uudenvuoden konsertti (TV pořad)
1977 Syksyn sävel 1977 (TV pořad)
1975 Eurovision laulukilpailu 1975 - Suomen karsinta (TV pořad)
1973 Iltatähti (TV pořad)
1967 50 pientä minuuttia (TV pořad)
Jatkoaika (TV pořad)
Nuorten show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky