foto

Ken Lerner

  • nar. 27.5.1948 (72 let)
    Brooklyn, New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Bayou Caviar
2006 All In
Jesus, Mary and Joey
Neporazitelný II: Poslední zůstává
2005 Peep Show (TV film)
2004 Mafioso: The Father, the Son
True Vinyl
2003 Frankie and Johnny Are Married
Policajti na baterky
2001 Woman Every Man Wants, The
Švábi
2000 Boys Life 3
1999 Druhá šance
1998 Godzilla
Superlék
1997 Don King: Jenom v Americe (TV film)
Hra s ďáblem
1996 Dead Girl
1995 Sni svůj krátký sen 2
Trial by Fire (TV film)
V dobrém i zlém
Vražda v Las Vegas
1994 Mother's Boys
Rave Review
Relentless IV - Vykoupení
Únik 2
1993 Twist of the Knife, A (TV film)
1992 Zhoubná vášeň
1991 Doktor
Hitman
Tati, ty jsi robot
Únik
1990 RoboCop 2
Vymítač ďábla III
1989 Báječní Bakerovi hoši
Dítě na zakázku
Neúprosný
Seznam smrti
1988 Maniac Cop
1987 Běžící muž
Projekt X
1986 Jake Speed
Zázraky
1985 Gus Brown and Midnight Brewster (TV film)
Love on the Run (TV film)
Tajná ctitelka
1984 Best Kept Secrets (TV film)
Irreconcilable Differences
1982 Million Dollar Infield (TV film)
1980 Vždycky zvítězit
1979 Holky z pumpy
1978 Two-Five, The (TV film)
1977 Grand Theft Auto
Hot Tomorrows

TV seriály

2020 Goldbergovi (TV seriál)
Pretty in Pink (S07E23)
Game Night (S07E12)
2019 Goldbergovi (TV seriál)
Angst-Giving (S07E08)
Vacation (S07E01)
Major League (S06E14)
2018 Liza on Demand (TV seriál)
The Neighborhood (TV seriál)
Goldbergovi (TV seriál)
Hersheypark (S06E04)
2017 K smrti trapný (TV seriál)
The Return (S01E05)
Marlon (TV seriál)
Nemocniční párty (S01E07)
Zlá krev (TV seriál)
Více či méně (S01E04)
Pilot (S01E01)
Tohle jsme my (TV seriál)
Co teď? (S01E17)
2016 American Crime Story (TV seriál)
Z popela tragédie (S01E01)
Silicon Valley (TV seriál)
Honba za lepší betou (S03E07)
Terabity Bachmanity (S03E06)
2015 Grace a Frankie (TV seriál)
Rozlučka se svobodou (S01E12)
2014 Liga snů (TV seriál)
Sitting Shiva (S06E01)
2013 Kurz sebeovládání (TV seriál)
Charlie je soudní znalec (S02E09)
2012 Policajti z L. A. (TV seriál)
Community (S04E03)
Teorie velkého třesku (TV seriál)
Minimalizace dopadu návratu (S06E04)
2011 Mentalista (TV seriál)
Šarlatové stuhy (S04E01)
Ochrana svědků (TV seriál)
Something Borrowed, Something Blew Up (S04E13)
Meet the Shannons (S04E04)
The Art of the Steal (S04E01)
2010 Glory Daze (TV seriál)
2009 Castle na zabití (TV seriál)
Mrtvá chůva (S01E02)
Tráva (TV seriál)
Charakteristický klakson (S05E08)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Světlo na konci tunelu (S05E18)
Příběh o Lucy a Jessie (S05E17)
Dva a půl chlapa (TV seriál)
Baseball byl lepší se steroidy (S06E24)
2007 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Černá kára (S08E02)
2006 Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Úsměv (S02E15)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Krvavá lázeň (S03E21)
Západní křídlo (TV seriál)
Requiem (S07E18)
2005 Zločiny ze sousedství (TV seriál)
Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
Můj život před kamerou (S04E17)
2004 Stones, The (TV seriál)
2003 Happy Family (TV seriál)
Spiderman (TV seriál)
Přátelé (TV seriál)
Seriálový večírek (S09E20)
2002 Beze stopy (TV seriál)
The Court (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Souhvězdí Orionu (S08E18)
2000 Brutally Normal (TV seriál)
Michael Richards Show, The (TV seriál)
Soudkyně Amy (TV seriál)
Dotek lidskosti (S01E18)
Will a Grace (TV seriál)
Jack, podnikatel (S02E22)
Ally McBealová (TV seriál)
Sex, lži a těžké rozhodování (S04E01)
1999 Providence (TV seriál)
Advokáti (TV seriál)
Do Unto Others (S03E22)
Dharma & Greg (TV seriál)
See Dharma Run (S02E16)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Curing Cancer (S05E24)
1998 Two Guys, a Girl and a Pizza Place (TV seriál)
Two Guys, a Girl and a Psycho Halloween (S02E06)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Wag the Doc (S05E03)
1997 Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Smečka (S01E06)
Učitelčin mazlíček (S01E04)
Žně (S01E02)
další epizody (4)
Total Security (TV seriál)
Zbraň (TV seriál)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Growing Pains (S03E18)
1996 Dangerous Minds (TV seriál)
Jilmová ulice (TV seriál)
1995 Courthouse (TV seriál)
JAG (TV seriál)
Chyba pilota (S01E05)
Kancelářská krysa (TV seriál)
Murder One (TV seriál)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Informed Consent (S01E18)
Small Sacrifices (S01E13)
Policie New York (TV seriál)
Dirty Socks (S02E17)
Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Růžová královna (S06E04)
Chlapská záležitost (S06E03)
Domov (S06E01)
1994 Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Death Be Proud (S01E08)
Over the Rainbow (S01E02)
Pohotovost (TV seriál)
Řidič z místa nehody ujel (S01E04)
1993 Cafe Americain (TV seriál)
Diagnóza vražda (TV seriál)
Padlí andělé (TV seriál)
1991 Eddie Dodd (TV seriál)
The Commish (TV seriál)
1990 Kvítko (TV seriál)
The Golden Girls (TV seriál)
Blanche Delivers (S06E01)
1989 The Robert Guillaume Show (TV seriál)
Columbo (TV seriál)
Sex a ženatý detektiv (S08E03)
1987 Duet (TV seriál)
1986 Matlock (TV seriál)
Právo v Los Angeles (TV seriál)
Sledge Hammer, policajt s.r.o. (TV seriál)
Valerie (TV seriál)
1985 Hollywood Beat (TV seriál)
Pásmo soumraku (TV seriál)
1984 Hunter (TV seriál)
Riptide (TV seriál)
Scene of the Crime (TV seriál)
Who's the Boss? (TV seriál)
1983 A-Team (TV seriál)
Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
Date Rape (S02E16)
1982 Newhart (TV seriál)
Rodinná pouta (TV seriál)
1981 Poldové z Hill Street (TV seriál)
The Greatest American Hero (TV seriál)
1980 It's a Living (TV seriál)
1979 A New Kind of Family (TV seriál)
Benson (TV seriál)
Mrs. Columbo (TV seriál)
The Facts of Life (TV seriál)
The Last Resort (TV seriál)
1976 Laverne & Shirley (TV seriál)
1974 Happy Days (TV seriál)

Dokumentární

2012 From the Mouths of Babes (TV seriál)
2005 Special Thanks to Roy London

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky