foto

Ken Lerner

  • nar. 27.5.1948 (69 let)
    Brooklyn, New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 All In
Jesus, Mary and Joey
Neporazitelný II: Poslední zůstává
2005 Peep Show (TV film)
2004 Mafioso: The Father, the Son
True Vinyl
2003 Frankie and Johnny Are Married
Policajti na baterky
2001 Švábi
Woman Every Man Wants, The
2000 Boys Life 3
1999 Druhá šance
1998 Godzilla
Superlék
1997 Don King: Jenom v Americe (TV film)
High Voltage
1996 Dead Girl
1995 Sni svůj krátký sen 2
Trial by Fire (TV film)
V dobrém i zlém
Vražda v Las Vegas
1994 Mother's Boys
Rave Review
Relentless IV - Vykoupení
Únik 2
1993 Twist of the Knife, A (TV film)
1992 Zhoubná vášeň
1991 Doktor
Hitman
Tati, ty jsi robot
Únik
1990 RoboCop 2
Vymítač ďábla III
1989 Báječní Bakerovi hoši
Columbo: Sex a ženatý detektiv (TV film)
Dítě na zakázku
Neúprosný
Seznam smrti
1988 Maniac Cop
1987 Běžící muž
Projekt X
1986 Jake Speed
Zázraky
1985 Gus Brown and Midnight Brewster (TV film)
Love on the Run (TV film)
Tajná ctitelka
1984 Best Kept Secrets (TV film)
Irreconcilable Differences
1982 Million Dollar Infield (TV film)
1980 Vždycky zvítězit
1979 Holky z pumpy
1978 Two-Five, The (TV film)
1977 Grand Theft Auto
Hot Tomorrows

TV seriály

2017 Feud (TV seriál)
Hagsploitation (S01E06)
More, or Less (S01E04)
Pilot (S01E01)
K smrti trapný (TV seriál)
The Return (E05)
This Is Us (TV seriál)
What Now? (S01E17)
2016 American Crime Story (TV seriál)
From the Ashes of Tragedy (S01E01)
Silicon Valley (TV seriál)
Honba za lepší betou (S03E07)
Terabity Bachmanity (S03E06)
2015 Grace and Frankie (TV seriál)
The Bachelor Party (S01E12)
2012 Anger Management (TV seriál)
Teorie velkého třesku (TV seriál)
Minimalizace dopadu návratu (S06E04)
2010 Glory Daze (TV seriál)
2009 Castle na zabití (TV seriál)
Mrtvá chůva (S01E02)
Policajti z L. A. (TV seriál)
Tráva (TV seriál)
Charakteristický klakson (S05E08)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Světlo na konci tunelu (S05E18)
Příběh o Lucy a Jessie (S05E17)
2008 Mentalista (TV seriál)
Ochrana svědků (TV seriál)
2005 Zločiny ze sousedství (TV seriál)
2004 Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Stones, The (TV seriál)
2003 Dva a půl chlapa (TV seriál)
Happy Family (TV seriál)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Spiderman (TV seriál)
Přátelé (TV seriál)
Seriálový večírek (S09E20)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Court, The (TV seriál)
2001 Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
2000 Brutally Normal (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Michael Richards Show, The (TV seriál)
1999 Providence (TV seriál)
Soudkyně Amy (TV seriál)
Západní křídlo (TV seriál)
1998 Two Guys, a Girl and a Pizza Place (TV seriál)
Will a Grace (TV seriál)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Wag the Doc (S05E03)
1997 Advokáti (TV seriál)
Ally McBealová (TV seriál)
Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Smečka (S01E06)
Učitelčin mazlíček (S01E04)
Žně (S01E02)
další epizody (4)
Dharma & Greg (TV seriál)
Total Security (TV seriál)
Zbraň (TV seriál)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Growing Pains (S03E18)
1996 Dangerous Minds (TV seriál)
Jilmová ulice (TV seriál)
1995 Courthouse (TV seriál)
JAG (TV seriál)
Kancelářská krysa (TV seriál)
Murder One (TV seriál)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Informed Consent (S01E18)
Small Sacrifices (S01E13)
1994 Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Death Be Proud (S01E08)
Over the Rainbow (S01E02)
Pohotovost (TV seriál)
Řidič z místa nehody ujel (S01E04)
1993 Cafe Americain (TV seriál)
Diagnóza vražda (TV seriál)
Padlí andělé (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)
1991 Eddie Dodd (TV seriál)
The Commish (TV seriál)
1990 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Kvítko (TV seriál)
1989 The Robert Guillaume Show (TV seriál)
1987 Duet (TV seriál)
1986 Matlock (TV seriál)
Právo v Los Angeles (TV seriál)
Sledge Hammer, policajt s.r.o. (TV seriál)
Valerie (TV seriál)
1985 Hollywood Beat (TV seriál)
Pásmo soumraku (TV seriál)
The Golden Girls (TV seriál)
1984 Hunter (TV seriál)
Riptide (TV seriál)
Scene of the Crime (TV seriál)
Who's the Boss? (TV seriál)
1983 A-Team (TV seriál)
1982 Newhart (TV seriál)
Rodinná pouta (TV seriál)
1981 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
Greatest American Hero, The (TV seriál)
Poldové z Hill Street (TV seriál)
1980 It's a Living (TV seriál)
1979 Benson (TV seriál)
Mrs. Columbo (TV seriál)
New Kind of Family, A (TV seriál)
The Facts of Life (TV seriál)
The Last Resort (TV seriál)
1976 Laverne & Shirley (TV seriál)
1974 Happy Days (TV seriál)

Dokumentární

2005 Special Thanks to Roy London

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace