foto

Jevgenij Švarc

  • nar. 21.10.1896
    Kazaň, Tatarstán, Ruské impérium
  • zem. 15.1.1958 (61 let)
    Leningrad, Rusko, Sovětský svaz
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1988 Zabít draka - divadelní hra
1979 Der Schatten (TV film) - divadelní hra
Golyj korol' (TV film) - divadelní hra
1978 Obyčejný zázrak (TV film) - divadelní hra
1977 Lohikäärme (TV film) - divadelní hra
1972 Těň - divadelní hra
1967 Alaston kuningas (TV film) - divadelní hra
1966 Sněhová královna - divadelní hra
1964 Das gewöhnliche Wunder (TV film) - divadelní hra
Obyknovennoje čudo - divadelní hra
1963 Já, Kain XVIII
1959 Zručná Marja
1957 Don Quijote
1948 Odvážná školačka
1936 Lenočka i vinograd
Na otdyche
1934 Razbuditě Lenočku

Spisovatelská filmografie

Filmy

1964 Pohádka o ztraceném čase - povídka

TV seriály

2000 Pohádky z celého světa (TV seriál) - povídka

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace