foto

Maija Leino

  • nar. 24.8.1944 (75 let)
    Kuusankoski, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 Sotamies Jokisen vihkiloma (TV film)
1995 Suolaista ja makeaa
1993 Toinen luonto (TV film)
1990 Räpsy ja Dolly eli Pariisi odottaa
1988 Petos
1987 Hamlet podniká
Älä itke Iines
1985 Tähti sumussa (TV film)
1983 Loppu (studentský film)
1981 Pölhölä
1977 Ottakaa varas kiinni!
Runebergin rouva (TV film)
1975 Papin rouva (TV film)
1974 Teatterituokio: Manasse Jäppinen (TV film)
1972 Huone puutalossa (TV film)
1970 Titus Andronicus (TV film)
1969 Häät (TV film)
Tehtaan varjossa (TV film)
1968 Papin päivä (TV film)
Täällä Pohjantähden alla
1967 Aura ja tähdet (TV film)

TV seriály

1993 Hobitit (TV seriál)
1988 Oudot jutut (TV seriál)
1986 Tabu (TV seriál)
1970 Rilleriusten taru (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky