foto

Tom Georgeson

  • nar. 8.8.1937 (81 let)
    Liverpool, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 V kruhu koruny: Jindřich IV. (1. díl) (TV film)
V kruhu koruny: Jindřich IV. (2. díl) (TV film)
V kruhu koruny: Jindřich V. (TV film)
2011 Podezření pana Whichera: Vražda v domě na Road Hill (TV film)
2008 Hancock & Joan (TV film)
2007 Angel
2006 Hospodu vám nedáme
Případy inspektora Lynleyho: Jeden špatný skutek (TV film)
Zápisky o skandálu
2005 English Harem, The (TV film)
Pod zeleným stromem (TV film)
2003 Man Dancin'
Virgin of Liverpool, The
2002 Hra o smrti
1999 Swing
1998 Armáda v sukních
Bouřlivé výšiny (TV film)
1997 Divoká stvoření
Downtime
Pravdivá pohádka
1996 Lyddie (TV film)
Treasure Seekers (TV film)
1993 Resnick: Rough Treatment (TV film)
1988 Ryba jménem Wanda
1985 No Surrender
1980 Black Stuff, The (TV film)
1973 The Song of Songs (TV film)

TV seriály

2013 Frankie (TV seriál)
2012 Way to Go (TV seriál)
Law & Order: UK (TV seriál)
Haunted (S06E03)
2011 Justice (TV seriál)
Kvítek karmínový a bílý (TV seriál)
2009 Ashes to Ashes (TV seriál)
Truth Canal (S02E06)
2008 Mutual Friends (TV seriál)
2006 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Láska až za hrob (S09E02)
2005 Ponurý dům (TV seriál)
2004 Shameless (TV seriál)
Hercule Poirot (TV seriál)
Poslední víkend (S09E04)
2003 The Royal (TV seriál)
Foylova válka (TV seriál)
Padesát lodí (S02E01)
2002 Ultimate Force (TV seriál)
2000 Clocking Off (TV seriál)
Doctors (TV seriál)
Mrtvé probouzeti (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
Dalziel a Pascoe (TV seriál)
Benny se vrátil (S04E01)
1998 City Central (TV seriál)
Liverpool 1 (TV seriál)
1997 The Locksmith (TV seriál)
1996 Delta Wave (TV seriál)
Hetty Wainthropp Investigates (TV seriál)
Tichý svědek (TV seriál)
1995 Doktorka Bramwellová (TV seriál)
1994 Případy bratra Cadfaela (TV seriál)
1993 Venkovská praxe (TV seriál)
1992 Between the Lines (TV seriál)
Heartbeat (TV seriál)
Inspektor Frost (TV seriál)
1991 G.B.H. (TV seriál)
Plány a touhy (TV seriál)
1989 Stay Lucky (TV seriál)
The Manageress (TV seriál)
1988 Les Girls (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
Strike It Rich! (TV seriál)
Unnatural Causes (TV seriál)
1985 Dempsey a Makepeaceová (TV seriál)
Nejvzdálenější místo na Zemi (TV seriál)
Screen One (TV seriál)
Screen Two (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1982 Boys from the Blackstuff (TV seriál)
1981 Maybury (TV seriál)
1980 Juliet Bravo (TV seriál)
Profesionálové (TV seriál)
Cowley v úzkých (S04E05)
1979 Goodbye Darling (TV seriál)
1978 Profesionálové (TV seriál)
Ve veřejném zájmu (S02E05)
1976 When the Boat Comes In (TV seriál)
1975 Kim & Co. (TV seriál)
1974 Rooms (TV seriál)
Village Hall (TV seriál)
1973 Lizzie Dripping (TV seriál)
Shabby Tiger (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)
1962 Z Cars (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace