foto

Edvard Radzinskij

  • nar. 29.9.1936 (84 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 Nero a Seneca (TV film) - divadelní hra
2002 Nebe. Letadlo. Dívka. - divadelní hra
1991 Ako zabiť muža (TV film) - divadelní hra
1989 Obrana Sokratova (TV film) - divadelní hra
1988 Aelita, ně pristavaj k mužčinam! - divadelní hra
1974 Má láska
1970 Romanca o láske (TV film) - divadelní hra
1969 Denně přesně v 11
1968 Ještě jednou o lásce - divadelní hra
1967 104 strane o ljubavi (TV film)
Děň solnca i dožďa
Elokuva jalostavasta rakkaudesta (TV film) - divadelní hra
1963 Ulica Ňutona, dom 1 - divadelní hra

Divadelní záznam

2015 Těatr imperatricy (divadelní záznam)

Herecká filmografie

Dokumentární

2019 Vertinskij. Odinokij strannik
1998 Záhady dějin (TV seriál)
1994 Russia's Last Tsar (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky