foto

Jean-Nicolas Bouilly

  • nar. 24.1.1763
    La Coudraye, Joué-lès-Tours, Francie
  • zem. 14.4.1842 (79 let)
    Paříž, Francie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2004 Fidelio (divadelní záznam) - divadelní hra
2002 Fidelio (TV film) - divadelní hra
1979 Fidelio - divadelní hra
1978 Fidelio (TV film) - divadelní hra
1970 Fidelio (TV film) - divadelní hra
Fidelio (divadelní záznam) - divadelní hra
Fidelio (TV film) - divadelní hra
1967 Fidelio Savonlinnan Oopperajuhlilla (divadelní záznam) - divadelní hra
1956 Fidelio - divadelní hra
1919 Fidelio - divadelní hra

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace