foto

Erja Manto

  • nar. 8.12.1956 (62 let)
    Kotka, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Psykopoesis (studentský film)
2008 Crimson
Suuri performanssi (TV film)
2006 Bodomin legenda (TV film)
Keisarin salaisuus
2005 Itse valtiaat - Agenttimusikaali (TV film)
2004 Kiltin yön lahjat (TV film)
2003 Itse valtiaat - Kuningasmusikaali (TV film)
2002 Itse valtiaat - Avaruusmusikaali (TV film)
2000 Ilmalaiva Finlandia (TV film)
1999 Anna muisto (TV film)
Greippi
Ksenia Pietarilainen
1998 Oi mikä Mimmi (TV film)
1997 Jasso (TV film)
1995 Aivan tavallinen pankkirosvo (TV film)
Syrjähyppyjä (TV film)
1994 Esa ja Vesa - auringonlaskun ratsastajat
Pieniä valheita (TV film)
Viimeinen ilta (TV film)
1993 Kissa ja Varjo (TV film)
1991 Kuolleita unelmia (TV film)
Martin talvi (TV film)
1990 Axel (TV film)
1987 Maailman pisin mies (studentský film)
Niskavuoren Heta (TV film)
Niskavuoren nuori emäntä (TV film)

TV seriály

2016 Bitwisards (TV seriál)
Nalle (TV seriál) - vyp.
2014 Toisen kanssa (TV seriál)
Episode 5 (E05)
2007 Harjunpää ja rakkauden nälkä (TV seriál)
Episode 2 (E02)
2001 Itse valtiaat (TV seriál)
2000 Postimiehen varjo (TV seriál)
Raid (TV seriál)
Episode 3 (E03)
1999 Hovimäki (TV seriál)
Pieni Pala Jumalaa (TV seriál)
1997 Vuoroin vieraissa (TV seriál)
Eiks mikään enää riitä? (E01)
1996 Emilia pikku noita (TV seriál)
1995 Fallesmannin Arvo ja minä (TV seriál)
Kirkkomatka (E12)
Syntymäpäivät (E01)
Kotikatu (TV seriál)
1993 Hunajan maku (TV seriál)
Iltalypsy (TV seriál)
Pankkiherroja (TV seriál)
Viimeiset siemenperunat (TV seriál)
1967 Hilma (TV seriál)

Dokumentární

2015 Hulluus ja yhteiskunta
2014 Sosialismi - vyp.
2013 Muisteja - vyp.
2011 Lastuja - taiteilijasuvun vuosisata
2008 Helsinki, ikuisesti - vyp.
2007 Agricolan jalanjäljillä (TV seriál) - vyp.
2003 Näin tehdään Itse valtiaat (TV film)
1995 Jukopliut! Sakari Pälsin monta elämää (TV film)

Host

TV pořady

2016 Jussi Gaala 2016 (TV pořad)
2012 Arkistovieraana (TV pořad)
2009 Radio Millennium (TV pořad)
2002 Tää on seksii! (TV pořad)
1998 Studio Julmahuvi (TV pořad)
1982 Thilia thalia thallallaa (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace