foto

Joachim Kappl

  • nar. 1954

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Plötzlich Türke (TV film)
2013 Die Fusion - Ansichten einer Dissoziation
Místo činu: Hamburk - Vražda na ostrově (TV film)
2012 Das geheime Zimmer
2011 Kreisen (studentský film)
2010 Gefunden (studentský film)
2009 Amor o Muerte
Der Schwarzwaldhof - Falsches Spiel (TV film)
Mörder auf Amrum (TV film)
2008 Inga Lindström: Léto v Norrsundě (TV film)
Kurtaxe
2006 Elsas Geburtstag (studentský film)
2003 Kleine Freiheit
1998 Anja, Bine und der Totengräber

TV seriály

2020 Badehotellet (TV seriál)
Besat (S07E06)
Alsang og hærværk (S07E04)
2019 Die Spezialisten - Im Namen der Opfer (TV seriál)
Fahnenflucht (S04E05)
2013 Kripo Holstein - Mord und Meer (TV seriál)
2012 SOKO Wismar (TV seriál)
Dickes Mädchen (S09E15)
2011 Heiter bis tödlich - Nordisch herb (TV seriál)
Policie Hamburk (TV seriál)
Eine alte Schuld (S05E12)
Nachtschicht (TV seriál)
Ein Mord zu viel (E09)
2010 WALF: We All Love Football (TV seriál)
2009 Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Im toten Winkel (E35)
2007 SOKO Wismar (TV seriál)
Feuerstühle (S05E08)
2002 Das Duo (TV seriál)
Im falschen Leben (E01)
2000 Einsatz in Hamburg (TV seriál)
1993 Bella Block (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)

Dokumentární

1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky